A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Атестація педагогічних працівників

Дата: 07.04.2021 23:33
Кількість переглядів: 481

Фото без описуСьогодні атестаційна комісія Нехворощанського ВО провела атестацію дванадцяти педагогічних працівників з шести закладів освіти. Оскільки триває карантин і слід уникати скупчення людей, то атестацію проводили на виїзних засіданнях.

 

Почали із Соколовобалківського ЗДО «Берізка», де атестувалася його директор Ірина Олексіївна ВІЛЬХОВА. Вона зробила короткий екскурс в історію свого закладу, який очолює двадцять років, розповіла про великий обсяг виконаних робіт з ремонтів та впорядкування території, дитячого майданчика, познайомила з його сьогоденням і поділилася планами на майбутнє, запросила оглянути кімнату народознавства і картинну галерею. Нині дитсадок відвідує 17 вихованців.

 

Голова атестаційної комісії Ірина Миколаївна ШЕРСТЮК зачитала службову характеристику на Ірину Олексіївну, затим всі члени комісії одностайно проголосували за відповідність І.О.Вільхової займаній посаді та встановлення їй 16 розряду.

 

Фото без описуПодібним чином проходила атестація учителя початкових класів Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. Людмили Олександрівни КУДРІ та педагога-організатора Тетяни Миколаївни ЗІНЧЕНКО. Про їх роботу дуже схвально говорила директор закладу Світлана Борисівна ЗЕМЛЯНА. Члени атестаційної комісії погодилися, що Л.О.Кудря підтверджує звання «старший учитель», а Т.М.Зінченко – присвоєння вищої категорії спеціаліста.

 

Варто сказати, що Тетяна Миколаївна як педагог-організатор ще в 2014 році відзначалася за активну волонтерську роботу, бо від початку війни на Сході школа регулярно відправляє посилки і листи воїнам-захисникам, обов’язково – новорічні та пасхальні подарунки. Натомість діти одержують від солдат подяки.

 

Для Тетяни Миколаївни ця тема дуже близька, бо її чоловік теж був учасником АТО. Педагог особисто зібрала велику бібліотеку літератури про події на Донбасі, ініціювала видання шкільної газети, примірники якої відправляються солдатам, аби морально підтримати їх. Підготувала і видала брошуру про всіх воїнів Новосанжарського краю, котрі загинули на Сході. Там чимало родинних фотографій та спогадів про хлопців. На часі – створення музейної кімнати, адже за шість років зібралося чимало унікальних експонатів, які варто показувати учням, аби вони знали й розуміли, якою великою ціною виборюється справжня незалежність України. «Нам би завершити ремонт у тій кімнаті, й ми готові відкрити цей унікальний музей, що неодмінно увійшов би в туристичні маршрути Нехворощанщини» – додала С.Земляна.

 

Звісно, така робота педагога-організатора Т.М.Зінченко заслуговує визнання.

 

Багато чим можуть похвалитися і маячківські педагоги – учитель математики Світлана Михайлівна КУЦЕНКО і заступник директора, учитель хімії Людмила Михайлівна ТЕЛИЧКО. Їх характеристики зачитала директор школи Людмила Григорівна БИЧКОВА. Заслухавши інформацію, члени атестаційної комісії не заперечували, аби обом педагогам присвоїти звання «старший учитель».

 

Фото без описуУ Нехворощі так само успішно, без будь-яких заперечень і зауважень, атестувалися директор ОЗ «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст. Тетяна Леонідівна ГРИЦАЙ, учителі Людмила Юріївна ЖОРНЯК, Надія Дмитрівна ШЕРСТЮК і Тетяна Костянтинівна МОСКАЛЕНКО. А також директор Нехворощанського ЗДО "Сонечко" Людмила Миколаївна ГАНЗІЙ, директор Нехворощанського БДЮТ Тетяна Федорівна ЛЕЩЕНКО і методист цього закладу Олена Миколаївна ІОПА.

 

Голова атестаційної комісії І.М.Шерстюк, її заступниця Я.Г.Левадна, секретар І.О.Бредун, члени комісії Т.І.Солодовник та О.В.Зінченко вітають названих педагогів з успішним проходженням атестації і бажають кожній нових звершень на ниві навчання і виховання дітей нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь