A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗНІМАЛИ ПРО НАС ТЕЛЕСЮЖЕТИ

Дата: 08.04.2021 22:45
Кількість переглядів: 282

Фото без описуСьогодні у нашій громаді побувала знімальна група телеканалу «Центральний». Спочатку вони взяли інтерв’ю в голови СТГ Віктора ДУБОВИЧА, який розповів про співпрацю з Полтавським регіональним офісом «U-LEAD з Європою», про зроблене на своїй посаді з часу виборів, а також поділився планами на майбутнє.

 

Потім Віктор Олександрович та його заступниця Зоя КОРОЛЕНКО розповіли журналістам про хід реконструкції медичного закладу Нехворощі, оглянули хід ремонтних робіт всередині приміщення. Телеоператор зняв подвір’я лікарні, Нехворощу та Оріль з квадрокоптера.

 

Відвідали і Нехворощанську школу, де її директор Тетяна ГРИЦАЙ, завуч Людмила ЖОРНЯК та десятикласниця Каріна ХАРІНА розповіли про запровадження у закладі системи електронних класних журналів та щоденників Electronic Journal.

 

Фото без описуУ селі Шедієве із захопленням оглядали Тарасову гору, історію якої переповіла спеціаліст виконавчого комітету Марина РОМАНЕНКО. Там теж оператор зняв краєвиди з висоти пташиного польоту.

 

В Лівенському будинку культури розкинулася виставка місцевого талановитого художника Андрія МУХІНА, про творчість якого розказав заступник голови СТГ Микола ЗАВЕЗЬОН. Андрій же розповів, як народжуються його картини, як довго працює олівцем чи пензлем над кожним портретом. Журналісти настільки були вражені майстерністю молодого митця, що пообіцяли після карантину допомогти в організації виставки його робіт у Полтаві, а ще взяли в Андрія обіцянку, що він приїде до них в телестудію і напише портрети бажаючих.

 

Було що показати обласним телевізійникам і в Маячці. Директор школи Людмила БИЧКОВА показала галерею мистецтв, де всі вироби зроблені руками учнів, і сіянці павловнії, що тільки-но проросли. «Дуже примхлива рослинка у молодому віці, потребує неухильного дотримання температури та вологості повітря, мов яйця на інкубації, – розповідала Людмила Григорівна, показуючи саморобний парник, сконструйований зі старих меблів.

 

Учитель історії, депутат СТГ Василь МАСЛЕЙ познайомив гостей із краєзнавчим музеєм, а завуч Людмила Михайлівна ТЕЛИЧКО повела до музею музичних інструментів, який зібрав учитель трудового навчання Сергій РОМАНЧЕНКО.

 

Одного дня не вистачило, аби побачити і зафіксувати на телекамеру все, що журналісти хотіли побачити. Тому пообіцяли приїхати ще, коли потепліє і розквітне природа, вкриється яскравою зеленню. «У вас такі краєвиди – хоч фільми знімай», – говорили вони, зачаровуючись приорільськими берегами.

 

Незабаром в ефір виходитимуть сюжети про нашу громаду, будуть вони і на відеохостингу YouTube, тож слідкуйте за випусками новин телеканалу «Центральний».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь