Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

НОВИЙ ПАРК В АНДРІЇВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ

Дата: 10.04.2021 23:58
Кількість переглядів: 311

Фото без описуСьогодні на подвір’ї Андріївського ліцею Полтавської обласної ради було багатолюдно, адже сюди приїхали колишні учасники АТО-ООС та волонтери з різних куточків Полтавщини, аби вкотре взяти участь в акції «My Zeлений бренд. Андріївський елітний парк» у рамках двомісячника чистоти й озеленення.

 

«Першого квітня 20017 року захисники України на чолі з тодішнім головою Новосанжарської районної державної адміністрації Сергієм Володимировичем БУЛЬБАХОЮ заклали у нашій школі Алею учасників АТО, – розповідає директор закладу Оксана БОРСУК. – Відтоді ця традиція стала щорічною. Завдяки цим людям у нас ростуть липки, сосонки, є навіть сакури».

 

Нині гості привезли двадцять саджанців липи, дві гінкго білоби та п’ять павловній. Цього разу С.Бульбаха також приїхав в Андріївку як постійний ініціатор акції, а з ним – голова ГС «Координаційна рада громадських організацій учасників АТО» Віталій Вікторович СТЕПАНОВ, його заступник Андрій Володимирович КОШМАН, координатори цієї ГО Юліана Олександрівна ЛИННИК та Олена Володимирівна НІКІФОРОВА, волонтери Тетяна і Олександр ТАРАНИ (82-га санітарна бригада), Тарас Григорович ГАПОН (батальйон «Донбас»), голова Терешківської ТГ Віталій Петрович ТУРПІТЬКО, голова Нехворощанської ТГ Віктор Олександрович ДУБОВИЧ, його заступниця Світлана Миколаївна КАЛІНІЧЕНКО, а також учасники АТО нашої територіальної громади Володимир Віталійович БЕЗВЕРХИЙ, Володимир Миколайович ЯХНО, Євгеній Валерійович ЛЯХ, Володимир Миколайович ХАРЧЕНКО. Вийшли на акцію і працівники ліцею.

 

Спочатку на Алеї учасників АТО вони висадили липку в пам’ять про загиблих воїнів на Сході України, пом’янули їх хвилиною мовчання. Потім заклали липовий парк. Голова нашої громади особисто привіз ліцею в подарунок саджанці горобини і разом із С.Калініченко взяли участь в акції.

 

Перед тим В.Дубович та С.Калініченко в супроводі директорки ліцею О.Борсук оглянули начальні корпуси, цікавились системою їх опалення та ходом будівельних робіт, що широко розгорнулися на території ліцею, вдалося навіть побувати в його чудовому, багатому на експонати музеї.

 

Фото без описуВіктор Олександрович зізнався, що він вперше приїхав до цього навчального закладу, історія якого починається ще з кінця ХІХ століття, коли тут започаткувалася сільськогосподарська школа, згодом були зоотехнікум, школа-інтернат і ось тепер – ліцей обласного підпорядкування. «Я приємно здивований, які тут скрізь чистота й порядок, великий фруктовий сад, зони відпочинку, тощо, – каже він. – Видно, що тут є господарка, небайдужа керівниця, яка вболіває за ліцей, прагне покращити умови перебування в ньому дітей. Ми неодноразово піддавали критиці цей заклад за те, що переманив до себе учнів Соколовобалківської школи, проте слід віддати належне Оксані Вікторівні, бо вона – керівник на своєму місці. Нелегко дбати про таке господарство з величезною територією, а їй це вдається».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь