A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Боротьба зі смітниками

Дата: 12.04.2021 23:39
Кількість переглядів: 226

Фото без описуЗавдяки допомозі керівництва Полтавської газонафтової компанії, у Нехворощі працює цей потужний бульдозер. На даний час він впорядковує стихійний смітник, що виник на місці кар’єру, де колись видобувалася глина для цегельного заводу. Найперше – згорне сміття докупи, потім обвальцює периметр цієї території, аби до неї був тільки один заїзд.

 

«З часом ми впорядкуємо всі наші смітники, зокрема, й на машівській горі, – каже голова СТГ Віктор ДУБОВИЧ. – Біля колишнього інкубаторно-птахівничого підприємства яр потопає у смітті, ми там приберем його зовсім. Поступово скрізь наведемо лад».

 

«З нетерпінням чекатиму того моменту, коли після впорядкування сміттєзвалищ хтось висипе свій непотріб не у відведеному місці, а прямо на дорозі чи де заманеться, і ми впіймаємо такого хазяїна «на гарячому», – продовжує Віктор Олександрович. – Жодним чином не пробачатимемо подібного зухвальства, я особисто поверну те сміття до двору його власника. А ще не пожалкую грошей і за свої кошти замовлю величезний біг-борд з фотографією цього «господаря», встановлю серед базарної площі й через Інтернет організую для нього ганьбу на всю Україну. А поки що прошу всіх своїх односельців: давайте поважати один одного і самих себе. Живемо на одній території, і розуміємо, що не з Гупалівки нам несуть те сміття. Ми впорядкуємо смітники один раз, і надалі давайте висипати туди свій непотріб як цивілізовані люди – на одну купу, яку можна буде регулярно підгортати бульдозером».

 

До речі, подібні роботи цей бульдозер уже виконав на території Соколової Балки, впорядкувавши два сміттєзвалища.

 

«Крім того, хочу подякувати керівництву ПГНК за надану спецтехніку, завдяки якій ми полагодили дах над Соколовобалківським будинком культури, де вночі вітер зірвав шість шиферин, – додає заступниця голови громади Світлана КАЛІНІЧЕНКО. – Виконали ці роботи працівники бригади з благоустрою Олександр БАТРАК і Геннадій ЖУРАВЕЛЬ, за що їм теж наша подяка».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь