A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ВПОРЯДКУВАЛИ СМІТНИКИ

Дата: 14.04.2021 21:16
Кількість переглядів: 284

Учора потужний бульдозер, наданий керівництвом Полтавської газонафтової компанії, кілька годин працював на сміттєзвалищі, яке утворилося на місці глиняного кар’єру за колишнім нехворощанським заводом будматеріалів. Тепер ця територія обвальцьована по периметру, всередину є тільки один в’їзд.

 

Сьогодні зранку бульдозер працював на сміттєзвалищі, яке на горі, праворуч дороги з Нехворощі на Машівку. Там він також підгорнув непотріб докупи й обвальцював територію, аби до неї був тільки один в’їзд (див. перші три фотознімки).

 

Потім значний обсяг робіт бульдозер виконав біля «кіровського» кладовища, де глибокий яр був закиданий сміттям. Тепер тут все підгорнуто й вирівняно, разом із заростями акації та кленків – детальніше можна побачити на фото.

 

Голова нашої громади Віктор Олександрович ДУБОВИЧ звертається до усіх своїх односельців: будь ласка, вивозячи сміття на машівську гору чи за цегельний завод, висипайте його не окремими купками, а максимально до однієї купи. Не закидайте непотребом заїзд до сміттєзвалищ, не викидайте його хаотично!

 

Викидати сміття в яр біля «кіровського» кладовища ЗАБОРОНЕНО ВЗАГАЛІ!

 

Шановні нехворощани! Ці роботи проведено для кожного з нас, для наших дітей та онуків, аби всі ми жили в чистому, охайному селі. Давайте надалі не будемо псувати наші краєвиди купами непотребу, а цивілізовано вивозити його у відведені місця, адже викинуті десь в кущах чи біля дороги пластикові пляшки, пакети чи склотара не зникнуть самі по собі.

 

На даний час іде підготовка до централізованого вивезення твердих побутових відходів новим сміттєвозом, який уже пройшов державну реєстрацію і незабаром почне працювати в усіх селах громади. Крім того, при виконавчому комітеті діє адміністративна комісія з широкими повноваженнями відслідковувати несвідомих людей, котрі викидатимуть непотріб у невстановлених місцях, і притягати їх до адміністративної відповідальності, оприлюднювати ці факти в соціальних мережах. Сподіваємось, що таких випадків у нашій громаді не буде.

 

Робота з благоустрою триває у всіх населених пунктах. Спасибі небайдужим землякам, які прагнуть жити в чистоті, які закладають нові клумби, висаджують квіти. За нас ніхто порядок у наших селах не наведе.

 

Вдячні всім за розуміння.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь