A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

БОРОТЬБА ІЗ СМІТНИКАМИ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Дата: 16.04.2021 19:34
Кількість переглядів: 267

Фото без описуСьогодні бульдозером впорядковано стихійний смітник, що існував біля «калінінського» кладовища у Нехворощі. Тут теж чимало непотребу в глибокому яру, до того ж не тільки «кладовищенського», а й різних побутових відходів, які люди везуть сюди з домівок – до місця, яке треба б поважати, адже тут спочивають наші пращури. Однак не всі на це зважають.

 

Керівництво нашої громади нагадує, що у Нехворощі відведено тільки два місця для тимчасового складування твердих побутових відходів – за колишнім заводом будівельних матеріалів та на горі, праворуч дороги на Машівку. «Якщо після дощу туди неможливо доїхати легковим автотранспортом, то варто почекати, поки просохне, ніж викидати сміття, де заманеться» – каже голова СТГ Віктор Дубович.

 

В інших місцях, тим більше біля кладовищ, викидати будь-які відходи КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО. У випадку виявлення таких порушень, їх розглядатиме адміністративна комісія, наділена правом накладати штрафи та оприлюднювати прізвища порушників у соціальних мережах.

 

Тому вкотре звертаємося до жителів громади з проханням відповідально ставитися до таких заборон, інакше ми ніколи не позбудемося стихійних смітників з пластику і скла. Упевнені, що відтепер жителі нашої громади любитимуть не тільки своє житло та подвір’я, а й всю територію свого села.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь