Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

БОРОТЬБА ІЗ СМІТНИКАМИ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Дата: 16.04.2021 19:34
Кількість переглядів: 293

Фото без описуСьогодні бульдозером впорядковано стихійний смітник, що існував біля «калінінського» кладовища у Нехворощі. Тут теж чимало непотребу в глибокому яру, до того ж не тільки «кладовищенського», а й різних побутових відходів, які люди везуть сюди з домівок – до місця, яке треба б поважати, адже тут спочивають наші пращури. Однак не всі на це зважають.

 

Керівництво нашої громади нагадує, що у Нехворощі відведено тільки два місця для тимчасового складування твердих побутових відходів – за колишнім заводом будівельних матеріалів та на горі, праворуч дороги на Машівку. «Якщо після дощу туди неможливо доїхати легковим автотранспортом, то варто почекати, поки просохне, ніж викидати сміття, де заманеться» – каже голова СТГ Віктор Дубович.

 

В інших місцях, тим більше біля кладовищ, викидати будь-які відходи КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО. У випадку виявлення таких порушень, їх розглядатиме адміністративна комісія, наділена правом накладати штрафи та оприлюднювати прізвища порушників у соціальних мережах.

 

Тому вкотре звертаємося до жителів громади з проханням відповідально ставитися до таких заборон, інакше ми ніколи не позбудемося стихійних смітників з пластику і скла. Упевнені, що відтепер жителі нашої громади любитимуть не тільки своє житло та подвір’я, а й всю територію свого села.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь