A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ПОДАРУНОК СПОРТСМЕНАМ

Дата: 21.04.2021 21:23
Кількість переглядів: 292

Фото без описуМайже щонеділі у вихідні стадіон в Андріївці не пустує, згукує до себе футболістів-любителів. За відсутності карантину тут під час змагань буває багатолюдно. Та от біда: досі на стадіоні не було туалету. Як кажуть, ніякої цивілізації. Тоді місцеві спортсмени звернулися за допомогою до депутата нашої громади Володимира ЗАМУЛИ. І Володимир Іванович не тільки охоче погодився допомогти, а й особисто долучився до цієї справи. Зокрема, надумав виготовити цю споруду у вигляді спортивного свистка. Кажуть, не підгледів ідею в Інтернеті, а сам працював над ескізом, стежив за виготовленням такого цікавого за формою будиночка, не раз вносив корективи. А коли перевозили його на стадіон, то особисто був за кермом навантажувача. Він же придбав і всі необхідні матеріали.

 

Тепер можемо назвати імена тих, хто втілював ідею Володимира Замули в життя. Це нехворощанський електрогазозварювальник Юрій ОРИЩЕНКО, водій автомобіля КАМАЗ Сергій ОЛЕШКО, молоді футболісти Віктор КИРИЧОК і Володимир ДЕГТЕРЕНКО. Двері виготовив нехворощанин Владислав МИХАЙЛЕНКО, ескіз героя з відомого мультфільма намалював на дверях самодіяльний художник з Регірянки Євген БІЯТЕНКО, а випалив його маячківський учитель Сергій РОМАНЧЕНКО.

 

Спортсмени нашої громади дякують усім, хто долучився до цієї справи, і особисто Володимиру Івановичу Замулі за такий подарунок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь