Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Держпродспоживслужба перевірила, як дотримуються карантину у Новосанжарській громаді.

Дата: 23.04.2021 15:01
Кількість переглядів: 375

Фото без описуФахівці Новосанжарського управління обстежили п’ять позаміських закладів оздоровлення та відпочинку дітей.

 

Як повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Полтавській області, заклади готові до відкриття, виконуються плани-завдання.

 

Також планово обстежили заклад загальної середньої освіти, комунальне підприємство, три позаміські заклади оздоровлення та відпочинку дітей. За результатами перевірок складено 5 приписів.

 

“Керівникам перевірених об’єктів запропоновано організувати роботу з урахуванням діючих вимог щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)”, – наголосили в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Полтавській області.

 

Фахівці Управління також провели позапланову перевірку продовольчого магазину в селі Кунцеве. Виявили порушення. Власнику надали припис. Також спільно з поліцією, перевірили соціально значущі об’єкти на території Новосанжарської громади. Обстежили 228 об’єктів: продовольчі та непродовольчі магазини, ринки та торгівельні точки на ринках, аптеки, перукарні, банки.

 

Отже, контроль за дотриманням карантинних вимог триває.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь