A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗВЕРНЕННЯ ДО ОДНОСЕЛЬЦІВ

Дата: 07.05.2021 14:55
Кількість переглядів: 254

Фото без описуШановні жителі нашої об’єднаної громади! Настає літо – пора буяння квітів і зелені. Території наших сіл та їх околиці, дороги між ними виглядатимуть охайнішими і привабливішими, коли замість високої трави матимемо скошені газони, не забур’янені квітники, впорядковані парки і зони відпочинку. Отже, робота з благоустрою території СТГ продовжується.

 

Як видно з фотографій, у Нехворощі щодня працює бригада з благоустрою: прополюють клумби, скошують траву, висаджують квіти. Адже наближається ще одна низка травневих свят: День Пам’яті і примирення (8 травня), День Перемоги, День матері (9 травня) і поминальні дні. Приємно буде в цю пору бачити свої села охайними, впорядкованими, доглянутими. Приємно буде приймати в себе гостей.

 

Тому звертаємося до власників житлових будинків, до керівників комунальних та комерційних структур з проханням утримувати в належному стані прилеглі та закріплені території, вчасно скосити траву, підбілити дерева і бордюри, впорядкувати клумби, доглянути висаджені навесні квіти і деревця. Фермерів та землевласників просимо вчасно обкошувати придорожні смуги біля земельних наділів. Покажімо всім, що ми – дбайливі господарі!

 

З повагою – керівництво громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь