A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

До 9 Травня керівництво Полтавської газонафтової компанії підготувало подарункові набори.

Дата: 07.05.2021 14:57
Кількість переглядів: 316

Фото без описуВсе далі відходять від нас в історію сумні й водночас радісні події 1945 року. Все менше залишається живих свідків тих подій. На території нашої громади немає учасників бойових дій, але є люди зі статусом учасників тієї війни, члени сімей загиблих воїнів. Таких у нас 7 чоловік. З них п’ятеро – у Нехворощі, а також Анатолій Сергійович БІЛИЙ та Ольга Кирилівна САВРАН із Соколової Балки.

 

Для кожної з них до 9 Травня керівництво Полтавської газонафтової компанії підготувало подарункові набори.
Напередодні їх своїм односельцям вручила заступниця голови громади Світлана Миколаївна КАЛІНІЧЕНКО. А сьогодні зранку заступниці голови СТГ Ольга Станіславівна ХОМЕНКО та Зоя Петрівна КОРОЛЕНКО особисто вручили ці подарунки ветеранам з Нехворощі, привітали їх зі святами - Днем Перемоги та Днем матері, кожній бажали здоров’я і довголіття під мирним небом.

 

У Нехворощі подарункові набори одержали Лариса Дмитрівна КРИКЛЯ, Клавдія Олексіївна ТУТКЕВИЧ, Ніна Харлампіївна СКЛЯР і Ганна Панасівна МАСЛАК. Крім них, у селі є ветеран війни Катерина Минівна ТРЕТЯК, але на даний час вона тимчасово проживає у доньки в Павлограді, тож їй передали подарунок родичами.

 

Кожна з жінок, з якими зустрілися О.Хоменко та З.Короленко, дякували керівництву ПГНК та очільникам громади за увагу, за пам’ять про далеку війну, за повагу до живих ветеранів і до тих, кому не довелося дожити до 76-ї весни з Дня Перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь