Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Заступник голови СТГ Микола ЗАВЕЗЬОН подбав про те, аби в кожному селі його старостинського округу пройшли короткі урочистості на честь 76-ї річниці Перемоги над нацизмом

Дата: 09.05.2021 18:22
Кількість переглядів: 159

Фото без описуЗаступник голови СТГ Микола ЗАВЕЗЬОН подбав про те, аби в кожному селі його старостинського округу пройшли короткі урочистості на честь 76-ї річниці Перемоги над нацизмом. У Маячці, Лівенському та Шедієвому покладали гірлянди і квіти до пам’ятників Слави депутати нашої громади Людмила ЗАЇКА, Микола МОШУРА, Віра ЗАЇКА, Василь МАСЛЕЙ, працівники виконавчого комітету, зокрема Марина РОМАНЕНКО, а також колективи закладів культури, учні та вчителі Маячківської школи, бібліотекарі, учасники АТО/ООС.

 

Не зосталися поза увагою і обеліски в Буртах, Рекунівці та Губарівці, до них теж прийшли депутати, односельці, принесли букети травневих квітів.

 

Біля кожного пам’ятника присутніх вітав М.Завезьон, від імені керівництва громади бажав миру над українським небом, достатку і злагоди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь