A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Навчальні заклади нашої громади долучились до Фуд челенджу від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів, який присвячений темі «Здорове харчування».

Дата: 11.05.2021 16:45
Кількість переглядів: 231

Фото без описуДовкола цієї теми об’єдналася вся шкільна спільнота, аби разом зацікавити і учнів, і дорослих правильним харчуванням та довести, що здорова їжа – це легко, смачно і різноманітно.

 

Під час челенджу розглянули базові принципи здорового харчування, але найголовніше – скористалися нагодою урізноманітнити та збагатити карантинні будні, згуртувати шкільну спільноту навколо нагальної проблеми – поліпшення харчування дітей, його оптимальністі і збалансованісті.

 

Діти залюбки вникають в тему здорового харчування, особисто беруть участь у приготуванні страв. Як ось, наприклад, п’ятикласник Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіків Левицьких Артем ЛЯШКО. Рецептом улюбленого салату «Весняний» поділилася родина Анюти ГАВРИЛЕНКО. Як приготувати смачний борщ – розповіла Аліна ТІМОФЄЄВА. Салат з сиром запропонувала одинадцятикласниця Анастасія ТЕЛИЧКО, а фаршировані помідори – четвертокласниці Аня СТОЛЯРЕНКО і Надійка ЩЕРБАК.

 

Велика шкільна родина початківців Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. теж приготувала салат із свіжих овочів.
Багато учнів цього закладу також залюбки готували смачні й корисні страви. Тож на його офіційній сторінці читаємо: «Ми є те, що ми їмо». Цей вислів Гіппократа актуальний донині. Ми вдячні вам, друзі, що ви підтримали наш «здоровий» квест, активно висвітлювали свої позитивні сніданки та святкували Великдень. Це здорово! Та хочемо закликати вас харчуватись здоровою їжею не тільки для підтримки челенжів, а й повсякденно, і ви відразу помітите, як організм віддячить вам гармонією повного духовного, психічного та фізичного здоров’я!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь