A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗВЕРНЕННЯ ДО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ Безпритульні тварини – на жаль, одна з обов’язкових «візиток» майже всіх наших сіл

Дата: 13.05.2021 16:30
Кількість переглядів: 251

Безпритульні тварини – на жаль, одна з обов’язкових «візиток» майже всіх наших сіл. Кошлатих бродяг часто можна зустріти на вулицях, у громадських місцях. Люди ставляться до них по-різному: хтось підгодовує з жалю, хтось намагається знайти доброго господаря для знедоленого песика, а хтось «пригощає» стусаном або ж навіть отрутою чи кулею.

 

Насправді безпритульні тварини можуть нести загрозу для людей. І не тільки безпритульні. Нерідко бувають випадки, коли в блукаючих песиків є господарі, які бездумно відпускають тварин «на прогулянку». Тому останнім часом з цього приводу побільшало звернень до сільської ради. Скаржаться нехворощани, соколовобалківці, інші мешканці СТГ, вимагаючи вирішення цієї проблеми.

 

Ці скарги вважаємо справедливими і нагадуємо жителям нашої громади про відповідальність, передбачену чиним законодавством, за неналежний догляд за домашніми тваринами, які можуть завдавати незручностей сусідам, а також за жорстоке поводження з тваринами.

 

Звертаємось із проханням дотримуватися цих правил і не призводити до ситуацій, коли відпущений на вулицю собака лякає перехожих, дітей, може напасти на когось із них. Не допускайте, аби ваш улюбленець потрапив під колеса автомобіля чи став об’єктом для полювання жорстоких людей.

 

В іншому випадку факти неналежного утримання домашніх тварин чи жорстокого поводження з ними будуть розглядатися на засіданні адміністративної комісії, а скарги громадян передаватимуться на розгляд поліції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь