A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Концерт у Нехворощанському Будинку культури, присвячений Дню Перемоги і Дню Матері.

Дата: 14.05.2021 22:15
Кількість переглядів: 336

Фото без описуГодину тому завершився концерт у Нехворощанському Будинку культури, присвячений Дню Перемоги і Дню Матері. Тим, хто не прийшов на цей захід, зайве переповідати ту святкову, емоційно насичену атмосферу, що панувала у глядацькій залі. А хто бачив усе на власні очі, підтвердить: концерт видався чудовим! Бо в ньому було чимало новизни та дебютних виступів. Скажімо, художній керівник Владислав ДІДЕНКО вперше вийшов на сцену в ролі танцюриста, і танець в дуеті з Іриною ДЯЧЕНКО вдався на славу. Так само глядачі довго аплодували, викликаючи «на біс», танцювальний гурт «Лебідоньки», який теж вперше показав кілька своїх номерів. Поза конкуренцією була і «Солдатська полька» у виконанні Тетяни КИРИЧЕНКО. Цей танець нехворощани вже бачили, але кожного разу він вражає! Треба віддати належне Тетяні Анатоліївні, адже колись вона займалася танцями професійно, була учасницею ансамблю при Палаці культури одного з Дніпровських заводів.

 

Гарними були і вокальні номери, чудово вели програму ведучі. Словом, концерт наскільки сподобався, що майже дві години пролетіли непомітно, а наприкінці глядачі не хотіли полишати глядацьку залу. Бажаючі могли скористатися нагодою зробити фото на фоні тематично оформленої сцени.

 

Присутніх привітав із травневими святами голова громади Віктор ДУБОВИЧ. Він подякував організаторам концерту, відзначив дебют і Владислава Діденка, і гурту «Лебідоньки», а Ірину Дяченко подякував за вдалу підготовку концертної програми, яка для неї була першою на посаді директора Будинку культури.

 

У свою чергу Ірина Володимирівна висловила подяку своїм помічникам. Депутат СТГ Володимир Іванович ЗАМУЛА та нехворощанські підприємці Наталія Миколаївна ДУБОВИЧ і Лариса Олександрівна СОРОКА надали фінансову допомогу на костюми для «Лебідоньки», які пошила Катерина Федорівна БАЛАБАСЬ. А Євгенія Вікторівна НАКІСЬКО та Наталія Костянтинівна ЛОБАЧ допомогли оформити сцену. Окрема вдячність – кожному з учасників художньої самодіяльності, які подарували нехворощанам таке пісенно-танцювальне свято. І не тільки нехворощанам, бо на концерт приїхали керівники закладів культури з сусідніх сіл, а також заступники голови СТГ. Усі висловлювали задоволення від побаченого і почутого. Недарма В.Дубович у своєму виступі висловив сподівання, що з такими результатами наша громада обов’язково матиме творчі гурти зі званням «народні» чи «зразкові».

 

Тож – іще раз спасибі за концерт і чекатимемо нових номерів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь