Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

14 травня 2021 року в Полтавському ОЦЕВУМі відбувся IV обласний конкурс на найкраще родинне дерево «Нашому роду нема переводу».

Дата: 19.05.2021 18:57
Кількість переглядів: 330

Фото без описуНа конкурс надійшло 147 робіт, у яких діти, у співпраці з батьками, проводили дослідження свого роду, вчилися шанобливому відношенню до свого найближчого оточення, любові до своєї родини та Батьківщини.
Комунальним закладом «Нехворощанський Будинок дитячої та юнацької творчості» було представлено на конкурс 6 кращих робіт. З них 4 зайняли призові місця. Ми радіємо таким високим результатам і вітаємо переможців!

 

У першій віковій категорії (4-6 років):
Диплом ІІ ступеня здобув
ОЛЕШКО Арсен, вихованець Андріївського закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» Нехворощанської ОТГ Полтавського району;

 

У другій віковій категорії (7-11 років):
Диплом І ступеня
ВОРОТНИК Аліна, учениця 5 класу Опорного закладу «Нехворощанський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів» Нехворощанської ОТГ Полтавського району;
Михайлина Софія, вихованка комунального закладу «Нехворощанський Будинок дитячої та юнацької творчості» Нехворощанської ОТГ Полтавського району;

 

Диплом ІІІ ступеня
БУГЕРА Валерія, учениця 2 класу Лівенського навчально-виховного комплексу «Заклад загальної середньої освіти I-II ступенів – заклад дошкільної освіти» Нехворощанської ОТГ Полтавського району.

 

Дякуємо дітям, батькам та вчителям за виконану величезну роботу, високі результати та прославлення нашої Нехворощанської СТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь