A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Підтримаймо екологічні проєкти нашої громади, які суттєво вплинуть на її розвиток!

Дата: 21.05.2021 16:42
Кількість переглядів: 313

 
Наша громада цього разу взяла участь у написанні трьох проєктів Екологічних ініціатив, які вже беруть участь в обласному конкурсі. Голосування триватиме до 1 червня. Шанс виграти кошти на реалізацію цих проєктів матимемо лише тоді, коли кожен проєкт набере найбільшу кількість голосів. Отож все – в наших руках!

 

Проєкт «Екоторбина – чистого довкілля частина» підготувала спеціаліст виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради Наталія РУДЬ. Він передбачає придбання екоторб та паперових пакетів з символікою громади, а також обладнання для створення на території всієї громади осередку «апсайклінгу». Це не просто переробка старих речей, а виготовлення із них нових. Він передбачає повторне використання вживаних речей. Це потрібно, щоб зменшити виробництво і його вплив на зміни клімату, а також кількість відходів і ресурсів, які йдуть на їхню переробку.

 Вартість проєкту – 96 000 грн.

 

Другий проєкт написала учитель Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. Лариса ПОГЛАЗОВА і називається він «Модерний кабінет біології та екології». Його реалізація передбачає створення екологічно грамотного простору для якісного вивчення та дослідження природничих дисциплін.
Вартість проєкту – 100 000 грн.

 

Проєкт «Сучасна комфортна паркова зона для жителів села Маячка», написаний учителем місцевої школи, депутатом СТГ Василем МАСЛЕЄМ, передбачає створення сучасних умов для відпочинку і проведення дозвілля жителів, покращання благоустрою, екологічного стану і туристичної привабливості територіальної громади.
Вартість проєкту – 100 000 грн.

 

Детальніше ознайомитися з цими проєктами можна за посиланнями:

 

Відеоролики, з яких можете знайти для себе підказки, як можна проголосувати через ПриватБанк, через Ощадбанк або за допомогою ЄЦП (єдиного цифрового підпису)  можна переглянути за цими посиланнями:

 

Одна людина може проголосувати за всі три проєкти. Голосувати можуть не тільки мешканці Полтавщини, а й жителі інших регіонів України. Тому прохання залучати до голосування родичів, друзів, знайомих. Допоможіть проголосувати тим, кому важко самому розібратися в системі голосування.

 

Ми – одна Громада, і разом ми – Сила! А значить - переможемо!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь