Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

"Роботи ведуться повільно, бо робимо все своїми силами, без підрядників"

Дата: 22.05.2021 12:04
Кількість переглядів: 353

Фото без описуТак склалося, що у навчальних закладах ні Лівенської, ні Маячківської шкіл немає спортивної зали, відтак в холодну пору року молоді немає де зіграти у волейбол чи баскетбол. Тож свого часу Микола ЗАВЕЗЬОН, будучи ще сільським головою Лівенського, задумав поділити надвоє велику глядацьку залу Будинку культури, і в одній половині облаштувати спортзал. Однак роботи затяглися на кілька років, але на даний час вони поступово продовжуються. За кошти громади вже придбано необхідні матеріали й «зашито» та пошпакльовано стелю, вона готова до фарбування; вирівнюються і штукатуряться стіни, тощо.

 

«Роботи ведуться повільно, бо робимо все своїми силами, без підрядників, – розповідає Микола Анатолійович, який сьогодні працює на посаді заступника голови громади. – В основному задіяні люди з бригади по благоустрою, а це двоє-троє чоловік, і то працюють вони тут лише в дощову погоду, коли не можуть прибирати територію села. У спортзалі належить ще замінити електропроводку і встановити відповідні ліхтарі, закласти два вікна, а на інших встановити грати, вирівняти підлогу, облаштувати роздягальню, тощо. Плануємо до осені все завершити і відсвяткувати відкриття майданчика. Нас у цьому підтримують депутати Василь БІЛОКІНЬ та Віктор САКЕВИЧ, підтримує молодь. Сподіваємось, що знайдуться і спонсори, які допоможуть придбати спортінвентар».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь