A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні у Соколовобалківському Будинку культури відбувся концерт «Нехай панують на землі добро і справедливість», підготовлений вихованцями комунального закладу «Нехворощанський будинок дитячої та юнацької творчості».

Дата: 22.05.2021 23:10
Кількість переглядів: 315

Фото без описуСьогодні, як і обіцяло оголошення на нашій сторінці, у Соколовобалківському Будинку культури відбувся концерт «Нехай панують на землі добро і справедливість», підготовлений вихованцями комунального закладу «Нехворощанський будинок дитячої та юнацької творчості».

 

Юні артисти показали глядачам 15 своїх найкращих номерів. Традиційно відкрив програму ансамбль барабанщиць «Вірсавія». Потім були і пісні у виконанні гурту «Світанок» та вокалістів Єви КУЦЕВОЛ, Соні МИХАЙЛИНИ, Карини ХАРІНОЇ, Алли ЗАТОЛОКИ. Гучні аплодисменти зривали танці, які майстерно показали молодша, середня і старша групи хореографічного колективу «Чарівний каблучок». Поза конкуренцією, звісно, був музичний номер «А я все дивлюся» у виконані ансамблю ложкарів «Пролісок». Не обійшлося і без українського гумору – Артем ШЕВЧЕНКО прочитав зі сцени гумореску «Ода салу», а Ярослав ТЕРЕЩЕНКО – «Як лякати вовка».

 

Вели програму незмінні ведучі Богдан ЛЕВАДНИЙ і Владислав ПРИЛІПКО.

 

Наприкінці програми на сцену піднялася заступниця голови нашої громади Світлана Миколаївна КАЛІНІЧЕНКО, яка висловила вдячність юним артистам за подароване соколовобалківцям свято. І як подяку від громади села - вручила набір солодощів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь