A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

22 травня Маячківський Будинок культури зібрав до себе багато глядачів-односельців та любителів художньої самодіяльності з сусідніх сіл.

Дата: 23.05.2021 20:27
Кількість переглядів: 266

22 травня Маячківський Будинок культури зібрав до себе багато глядачів-односельців та любителів художньої самодіяльності з сусідніх сіл. Наприклад, прибули керівники Нехворощанського СБК Ірина ДЯЧЕНКО та Шедіївського клубу Світлана ГЕРАСИМЕНКО. Місцеві аматори сцени запросили переглянути концертну програму, присвячену Міжнародному дню сім’ї та Дню матері, підготували тематичні номери.

 

На початку всіх присутніх привітав заступник голови СТГ Микола ЗАВЕЗЬОН, від імені голови громади побажав глядачам – приємних вражень, артистам – вдалих виступів.

 

З вітальним словом звернулася і ветеран органів місцевого самоврядування Таїса Іванівна П’ЯВКА.
Потім був концерт, насичений цікавими номерами і гарячими аплодисментами після кожного виступу. Між іншим, свій хист до творчості показали не тільки вже знайомі самодіяльні колективи, а й нові.

 

Вели концертну програму Василь МАСЛЕЙ та Оксана АЛЄКСЕНКО, озвучування забезпечував звукооператор Олександр АЛЄКСЕНКО.

 

Та й після концерту люди не поспішали розходитись, бо на них чекав смачний капусняк, особисто приготовлений депутатками нашої громади Вірою ЗАЇКОЮ та Людмилою ЗАЇКОЮ. А Таїса ЩЕРБАК та Надія РОМАНКО частували пиріжками з м’ясом і картоплею.

 

Керівництво Маячківського старостату щиро дякує всім учасникам художньої самодіяльності, які працювали над підготовкою концерту, а також його організаторам, зокрема директорці Будинку культури Людмилі ЛЕБЕДИН та художній керівниці Насті СТЕФУРАК, бібліотекарці Ірині ШЕЛЕМБІ.

 

Окрема вдячність – місцевому фермеру Олегу ТИЩЕНКУ за грошову допомогу для приготування капусняку, а керівництву ТОВ «Говтва» (директор Костянтин НАЗАРЬКО) – за надану техніку для підвезення столів і лавок.

 

Наступне свято у Маячці – в суботу, 29 травня, коли відбудеться концерт за участю Нехворощанського будинку дитячої та юнацької творчості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь