Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

СТАРТУВАВ ВІДКРИТИЙ ДИТЯЧИЙ ЧЕМПІОНАТ

Дата: 23.05.2021 20:33
Кількість переглядів: 274

Фото без описуСьогодні зранку багатолюдно було у Нехворощі біля спортивного майданчика зі штучним покриттям, де зібралися не тільки досвідчені любителі футболу, а й десятирічні-дванадцятирічні хлопчаки з Коновалівки, Михайлівки, Ряського, Чернеччинської СТГ, Лівенського і, звичайно ж, юні господарі поля. Привітавши усіх на нехворощанській землі, голова громади Віктор ДУБОВИЧ оголосив про початок відкритого дитячого чемпіонату Нехворощанської СТГ з міні-футболу, в якому братимуть участь 6 команд.

 

На спортивне свято прибули і тренери юних футболістів, у нашій громаді це Олександр САВЧЕНКО, Іван КРАВЦОВ та Юрій ЛЮБИМСЬКИЙ; у Михайлівській СТГ – Максим КОСЯКІН, у Чернеччинській – Віталій ГИДА. Вони не тільки вболівали за свої команди, а й упродовж гри підказували, підбадьорювали, націлювали на перемогу.

 

Фото без описуЦікаво було спостерігати не тільки за грою, а й за емоціями юних футболістів. А вони іноді просто «зашкалювали», особливо коли м’яч залітав у ворота суперників. Стільки радісних «вогників» в очах дітлахів! Не виникає жодних сумнівів, що такі змагання дуже потрібні, адже вони «працюють» на фізичний розвиток молодого покоління. Упевнені, що сьогодні діти роз’їхались по домівках з бадьорим настроєм і позитивними враженнями від зустрічі на нашому футбольному полі.

 

Як зазначив В.Дубович, «дорослий футбол є скрізь, а ось дитячий потребує відродження і підтримки. Приємно бачити стільки малечі у спортивній формі на цьому майданчику. Ще приємніше буде бачити їх через кілька років на обласних чи навіть і всеукраїнських змаганнях. Так само приємно, що ми маємо можливість щось і відкривати у своїй громаді, щось започатковувати, особливо для дітей. І приємно, що до нас у Нехворощу тепер їдуть футболісти з сусідніх сіл, з сусідніх громад; що наше село стає центром футбольних баталій».

 

Отже, результати перших ігор відкритого дитячого чемпіонату такі:
«Нехвороща» (2010 р.н.) – «Гупалівка» (2010 р.н.) 0:2
«Нехвороща» (2008 р.н.) – «Гупалівка» (2008 р.н.) 4:1
«Михайлівка» (2008 р.н.) – «Лівенське» (2008 р.н.) 6:2
 
Потім відбулися і перші ігри 2 кругу чемпіонату Нехворощанської СТГ серед дорослих футболістів. Прибуло так само 6 команд. Результати зустрічі такі:
«Нехвороща» – «Коновалівка» 12:2
«Оріль» (Ряське) – «Чернеччинська СТГ» 4:8
«Михайлівка» – «Лівенське» 8:4
 
 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь