Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

СТАРТУВАВ ВІДКРИТИЙ ДИТЯЧИЙ ЧЕМПІОНАТ

Дата: 23.05.2021 20:33
Кількість переглядів: 266

Фото без описуСьогодні зранку багатолюдно було у Нехворощі біля спортивного майданчика зі штучним покриттям, де зібралися не тільки досвідчені любителі футболу, а й десятирічні-дванадцятирічні хлопчаки з Коновалівки, Михайлівки, Ряського, Чернеччинської СТГ, Лівенського і, звичайно ж, юні господарі поля. Привітавши усіх на нехворощанській землі, голова громади Віктор ДУБОВИЧ оголосив про початок відкритого дитячого чемпіонату Нехворощанської СТГ з міні-футболу, в якому братимуть участь 6 команд.

 

На спортивне свято прибули і тренери юних футболістів, у нашій громаді це Олександр САВЧЕНКО, Іван КРАВЦОВ та Юрій ЛЮБИМСЬКИЙ; у Михайлівській СТГ – Максим КОСЯКІН, у Чернеччинській – Віталій ГИДА. Вони не тільки вболівали за свої команди, а й упродовж гри підказували, підбадьорювали, націлювали на перемогу.

 

Фото без описуЦікаво було спостерігати не тільки за грою, а й за емоціями юних футболістів. А вони іноді просто «зашкалювали», особливо коли м’яч залітав у ворота суперників. Стільки радісних «вогників» в очах дітлахів! Не виникає жодних сумнівів, що такі змагання дуже потрібні, адже вони «працюють» на фізичний розвиток молодого покоління. Упевнені, що сьогодні діти роз’їхались по домівках з бадьорим настроєм і позитивними враженнями від зустрічі на нашому футбольному полі.

 

Як зазначив В.Дубович, «дорослий футбол є скрізь, а ось дитячий потребує відродження і підтримки. Приємно бачити стільки малечі у спортивній формі на цьому майданчику. Ще приємніше буде бачити їх через кілька років на обласних чи навіть і всеукраїнських змаганнях. Так само приємно, що ми маємо можливість щось і відкривати у своїй громаді, щось започатковувати, особливо для дітей. І приємно, що до нас у Нехворощу тепер їдуть футболісти з сусідніх сіл, з сусідніх громад; що наше село стає центром футбольних баталій».

 

Отже, результати перших ігор відкритого дитячого чемпіонату такі:
«Нехвороща» (2010 р.н.) – «Гупалівка» (2010 р.н.) 0:2
«Нехвороща» (2008 р.н.) – «Гупалівка» (2008 р.н.) 4:1
«Михайлівка» (2008 р.н.) – «Лівенське» (2008 р.н.) 6:2
 
Потім відбулися і перші ігри 2 кругу чемпіонату Нехворощанської СТГ серед дорослих футболістів. Прибуло так само 6 команд. Результати зустрічі такі:
«Нехвороща» – «Коновалівка» 12:2
«Оріль» (Ряське) – «Чернеччинська СТГ» 4:8
«Михайлівка» – «Лівенське» 8:4
 
 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь