A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні у приміщенні Лівенського будинку культури відбулася сходка жителів Лівенського і Маячки, під час якої розглядалося питання створення громадських пасовищ на території цих сіл.

Дата: 26.05.2021 20:49
Кількість переглядів: 361

Сьогодні у приміщенні Лівенського будинку культури відбулася сходка жителів Лівенського і Маячки, під час якої розглядалося питання створення громадських пасовищ на території цих сіл. Зібралося 37 зацікавлених осіб, які утримують у своїх приватних господарствах велику рогату худобу.

 

Організатором сходки був заступник голови громади Микола ЗАВЕЗЬОН, головувала на зібранні Ірина ШЕЛЕМБА, функції секретаря виконувала Любов ЛУГОВА.

 

Микола ЗАВЕЗЬОН та землевпорядник виконавчого комітету Надія РОМАНКО пояснили односельцям порядок створення громадських пасовищ, відповіли на запитання.

 

Після дискусії відкритим голосуванням учасники зібрання вирішили створити два пасовища. Також обрали уповноважених осіб, яким доручили оформити всі необхідні документи. У Лівенському це Іван Федорович КОРЖ, у Маячці – Людмила Григорівна ЛАРЧЕНКО.

 

М.Завезьон запевнив присутніх, що виконавчий комітет візьме на себе юридичний супровід оформлення всієї документації, тобто допоможе в узаконенні пасовищ. «Крім того, під час визначення плати за користування пасовищем, громада піде на максимальні поступки для утримувачів худоби, аби люди відчували нашу підтримку і користування пасовищами не було для них обтяжливим» – запевнив Микола Анатолійович. Таку позицію підтримав і депутат СТГ Василь БІЛОКІНЬ, який теж взяв участь в обговоренні цих питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь