Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні у селі Шедієве відбулося маленьке свято: «довідкриття» дитячо-спортивного майданчика, що розкинувся біля сільського клубу та паркової зони.

Дата: 27.05.2021 21:01
Кількість переглядів: 310

Фото без описуСьогодні у селі Шедієве відбулося маленьке свято: «довідкриття» дитячо-спортивного майданчика, що розкинувся біля сільського клубу та паркової зони. Приурочили цю подію Дню захисту дітей, який відзначатиметься незабаром.

 

Кажемо «довідкриття», бо ще торік тут встановили ігрові елементи для малечі, а сьогодні «запустили в дію» вуличні спортивні споруди, придбані за кошти місцевого бюджету і п’ятдесятивідсоткового співфінансування ТОВ фірма «Астарта-Київ». Днями ці елементи встановила бригада благоустрою Нехворощанської СТГ.

 

Висловивши подяку всім, хто причетний до встановлення та облаштування майданчика, спеціаліст виконавчого комітету Марина РОМАНЕНКО запросила до слова голову громади Віктора ДУБОВИЧА. Звертаючись до присутніх, він зазначив: «Приємно, що ми з агрофірмою «Добробут», яка входить до складу агропромислового холдингу «Астарта-Київ», змогли збудувати цей майданчик. Є надія, що наша співпраця продовжуватиметься, соціальні угоди діятимуть на користь цього мальовничого села і його жителів».

 

Заступник генерального директора «Астарти-Київ» Анатолій ТАРАНУШИЧ підтвердив намір співпрацювати, «адже для агрохолдингу це важливо, бо наша мета – не тільки одержувати високі врожаї, а й розвивати соціальну інфраструктуру територій, на яких працюємо. Сьогодні я вітаю маленьких винуватців цього свята і бажаю їм рости фізично розвинутими людьми».

 

Слово надали й інструктору зі спорту відділу освіти Нехворощанської СТГ Івану КРАВЦОВУ, який сказав: «Мені теж приємно, що співпраця між нашою владою та сільгоспвиробниками спрямована на підтримку спорту в селі, на допомогу нашій молоді. Бо такими маленькими струмочками наповнюється велика спортивна річка нашої держави. Бажаю, щоб такі свята стали буденними подіями для сільської місцевості, тобто відбувалися якомога частіше».

 

Після офіційної частини вихованці місцевого дитсадка «Веселка» змогли першими випробувати спортивні споруди на міцність, а потім до них долучилися і дорослі. Тож майданчик введено в дію. Хай він служить довго і надійно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь