Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗВЕРНЕННЯ ДО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Дата: 28.05.2021 15:53
Кількість переглядів: 328

Фото без описуШановні земляки! Бригада благоустрою нашої СТГ вдячна всім, хто цінує нашу роботу, хто користується контейнерами для роздільного збору використаного посуду. Тепер менше пляшок потрапляє в річку, в яри та кущі.

 

Але разом з тим нерідко є випадки, коли в ці контейнери люди вкидають пакети з побутовими та харчовими відходами, і навіть тушки загиблих тварин. Тому маємо до вас ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ: будь ласка, користуйтесь цими контейнерами тільки за їх призначенням. Тобто, в одне відділення вкидаємо пластиковий посуд, в друге – скляний посуд (але не віконне скло!), у третє – металеві банки з-під пива чи солодких напоїв. Банки з-під консервів чи фарби вкидати в контейнери теж не слід!

 

Пам’ятайте, що контейнери - це не сміттєві баки, і потім зібрані відходи вибирають з них такі ж люди, як і ви. Тому просимо вас поважати нашу працю. Дякуємо кожному з вас за розуміння!
З повагою – відділ благоустрою СТГ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь