Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні у селі Вельбівка Гадяцького району відбулися змагання зі спортивного орієнтування серед органів місцевого самоврядування.

Дата: 28.05.2021 22:43
Кількість переглядів: 448

Фото без описуСьогодні у селі Вельбівка Гадяцького району відбулися змагання зі спортивного орієнтування серед органів місцевого самоврядування. Проходили вони на базі молодіжного оздоровчого комплексу «Горизонт».

 

Серед 21 команди-учасниці команда Нехворощанська СТГ посіла 7 місце.

 

Наша молода перспективна команда зуміла утримати морально-вольовий тиск і в непростих умовах на новітній карті, яка була представлена суддівською колегією, показати високі досягнення у даному виді спорту.

 

Велика вдячність за участь у змаганнях висловлюємо Олександру САВЧЕНКУ, Євгену ЛИТВИНУ, Богдану БУГАЙОВУ, Єлизаветі БЕРШАК та Марині ШЕРСТЮК-РУБАН, які пригадали свої навички в спортивному орієнтуванні і показали досить високі результати! Тож окрема подяка за це – їх тренеру Григорію Володимировичу КАСЯНУ.

 

Юрій ЛЮБИМСЬКИЙ,
інструктор з фізичної культури
відділу освіти СТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь