A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні відбулося друге засідання адміністративної комісії, що діє при Нехворощанській сільській раді.

Дата: 02.06.2021 23:46
Кількість переглядів: 322

Фото без описуСьогодні відбулося друге засідання адміністративної комісії, що діє при Нехворощанській сільській раді. Вона розглянула одне питання – щодо несанкціонованого облаштування ставка, який викопав біля своєї садиби нехворощанин Павло НАКІСЬКО – на землі, що перебуває у комунальній власності. Власне, це не ставок навіть, а невеликий, проте глибокий рів, про який неодноразово згадувалося під час сесій, адже поруч школа, і було два випадки, коли учні-початківці падали в нього, бавлячись на території навчального закладу. А тепер той рівчак набрався дощовою водою, тож небезпека виникнення нещасного випадку збільшилася.

 

П.Накісько, запрошений на засідання комісії, цілком визнав, що ставок викопав без будь-яких дозволів. Свої діє пояснив тим, що на тому місці був смітник, він його за власний рахунок вивіз, а низину заглибив, аби вона виконувала роль дренажного каналу – на випадок підтоплення садиби. Далі збирався береги засадити деревами. «Але якщо треба його загорнути, то я загорну без суперечок» – запевнив Павло Миколайович і навіть попросив, щоб кілька членів адмінкомісії прийшли і на місці визначили необхідний об’єм робіт, «аби зробити може навіть краще, ніж було раніше».

 

Фото без описуЧлени адмінкомісії, яку вів її голова Микола ЗАВЕЗЬОН, взявши до уваги позицію Павла Накіська і його добровільний намір виправити власне порушення, одноголосно прийняли рішення не застосовувати проти нього адміністративних санкцій, а дати йому 30 днів на те, щоб загорнув рівчак. Бо зробити це негайно не можна через дощову погоду. «Але якщо упродовж місяця Павло Миколайович не виконає свої зобов’язання, ми будемо змушені передати документи у вищі правоохоронні та природоохоронні інстанції» – підсумував засідання М.Завезьон.

 

У роботі адмінкомісії взяли участь депутат СТГ, директор Нехворощанської школи Тетяна ГРИЦАЙ та дільничний інспектор Новосанжарського відділу поліції Олексій МУХА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь