Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

6 червня – ДЕНЬ ЖУРНАЛІСТА

Дата: 05.06.2021 22:26
Кількість переглядів: 161

Фото без описуЦе свято людей, які обрали для себе нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем занурюватись у вир подій, першими дізнаватися про їхній перебіг і створювати об'єктивну картину нашого життя.

 

Ця дата є чудовою нагодою вкотре засвідчити вам, шановні журналісти, свою повагу за непросту, але таку потрібну для всіх нас працю. Від влади залежить реалізація соціальних програм у громаді, а від журналістів – те, наскільки знатиме і розумітиме ці процеси суспільство. Ви – невід’ємна ланка, що допомагає людям чути владу, а владі – людей. Тому хочу подякувати усім журналістам, які співпрацюють з нашою громадою, цікавляться її життям і готують про неї телерепортажі та газетні чи інтернет-публікації, оперативно задовольняючи інформаційні запити населення.

 

В сучасному інформатизованому світі журналістика набуває нового значення. Сьогодні, в епоху цифрових технологій, кожна людина може долучитися до громадської журналістики, яка є індикатором свідомості суспільства. Тому вважаю, що День журналіста справедливо можна назвати всенародним святом.

 

Усім, для кого журналістика – це професія, покликання чи громадська позиція, – бажаю гострого пера, світлої думки, міцних крил, повної самореалізації у своїй галузі, цікавих публікацій та відеорепортажів, а також щирої уваги небайдужого оточення. Нехай ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та знахідками!

 

З повагою – голова
Нехворощанської громади
Віктор ДУБОВИЧ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь