A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Когось вони дивують, комусь подобаються, багато людей біля них фотографуються.

Дата: 10.06.2021 18:40
Кількість переглядів: 289

Фото без описуЛіто вступило у свої права, забуяла зелень, квітнуть червневі квіти. А в центральному парку Нехворощі роботи продовжуються: бригада з благоустрою викошує траву, яка росте в буквальному розумінні як з води (початок літа нині дощовий!), а жінки доглядають за квітниками і встановлюють нові паркові елементи. Когось вони дивують, комусь подобаються, багато людей біля них фотографуються, а в когось, можливо, викликають злу іронію – як у тих, хто два тижні не міг організувати обкопування троянд перед приміщенням свого комунального закладу. Правду кажуть: скільки людей – стільки й думок; одні бачать перед собою калюжу, інші - відображення в ній зоряного неба. У майбутньому, коли в громаді будуть «зайві» кошти, ці декоративні грибочки та візки замінять вишукані вазони фабричного виробництва, а поки що стоятимуть ось ці елементи – виготовлені й пофарбовані руками працівників бригади благоустрою та встановлені у парку під декоративні квіти.

 

Приємно зазначити, що у бригади знайшлася талановита помічниця – Тетяна СУБОТІНА, техпрацівниця місцевого дитсадка «Сонечко». Це її малюнки ви можете бачити на паркані цього закладу, а для сільського парку вона теж постаралася, розмалювавши петриківським розписом металеву ємність під квіти.

 

Залишається лише подякувати усім, хто не тільки критикує, а й підказує, допомагає, прагне і своїми руками бодай щось зробити для односельців у громадських місцях. Також подякувати й тим, хто, відпочиваючи в парку, не руйнуватиме зроблене для всіх нехворощан, а берегтиме.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь