A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

НАРАДА ОСВІТЯН

Дата: 10.06.2021 18:49
Кількість переглядів: 303

Фото без описуСьогодні у конференц-залі Нехворощанського Будинку культури відбулася нарада керівників навчальних закладів нашої СТГ. Відкриваючи її, начальник відділу освіти Ірина ШЕРСТЮК означила коло питань, які належало розглянути. Це – перспектива існування закладів, їх фінансове забезпечення та штатні розписи.

 

На початку голова громади Віктор ДУБОВИЧ та його заступниця Зоя КОРОЛЕНКО привітали учасників наради, побажавши їм плідної роботи. Звернув увагу на необхідності фінансового планування на перспективу – «не на місяць чи квартал, а той об’єм фінансування, який буде потрібен вам, скажімо, навесні, ви повинні знати ще з осені, – говорив Віктор Олександрович. – І розробити стратегічний план робіт на два-три роки наперед, а не лише на півроку. Наприклад, завчасно передбачити необхідність тепломодернізації чи реконструкції опалювальної системи, якогось будівництва чи ремонту внутрішньої водомережі, тощо. Це треба для того, щоб і кошти закласти, і вчасно пройти тендерні процедури, бо зачасту роботи належить проводити оперативно».

 

Завідувачка Маячківського дитсадка «Перлинка» Тетяна РОЗНІР від імені свого колективу вручила Віктору ДУБОВИЧУ подяку «за надання закладу постійної допомоги».

 

У нараді педагогів узяла участь начальник фінансового відділу СТГ Любов НОМЕРОВСЬКА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь