Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Cьогодні заступниці голови громади Ольга ХОМЕНКО і Зоя КОРОЛЕНКО від імені обласної ради урочисто вручили ці заохочення безпосереднім переможцям та учасницям конкурсу.

Дата: 15.06.2021 14:32
Кількість переглядів: 227

Фото без описуЯк ми вже повідомляли, наша громада одержала сертифікати переможцям конкурсу «Бюджет участі Полтавської області 2020 року», переможцям конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області 2020 року та конкурсу «Шкільний громадський бюджет Полтавської області 2020 року», а також подарункові набори та подяки за активну участь у названих конкурсах. А сьогодні заступниці голови громади Ольга ХОМЕНКО і Зоя КОРОЛЕНКО від імені обласної ради урочисто вручили ці заохочення безпосереднім переможцям та учасницям конкурсу.

 

Звертаючись до присутніх, Ольга Станіславівна зазначила: «Ми маємо дуже вдалий старт, тому не збавляймо позицій, не втрачаймо ентузіазму. Дуже приємно, що під час передачі цих відзнак міський голова Карлівки Петро СВІТЛИК схвально відгукнувся про нашу громаду, яка одержала таку кількість сертифікатів та подяк. І здивувався, дізнавшись, що це наш дебют. Отже, ви молодці! Завдяки вашій плідній роботі й тому, що ви підхопили цей настрій проєктної діяльності, залучили до голосування не тільки мешканців нашої громади, а й родичів, друзів та знайомих з інших регіонів, і це принесло перемоги. Завдяки цьому наша громада торік залучила один мільйон 100 тисяч гривень. І це все ваша заслуга!».

 

О.Хоменко привітала представників Нехворощанської школи, які вибороли кошти на ремонт харчоблоку і він уже почався, «тож у закладі нині «гаряча пора», але це приємні клопоти, бо вони дають привабливу і надійну перспективу. Буде гарний результат. Крім того, незабаром почне діяти вуличне освітлення в Лівенському і будуватиметься спортивний майданчик у Маячці. Відділ освіти почне закупляти комп’ютерний клас, меблі та інвентар для зони відпочинку в Соколовобалківську школу. Навчальний рік наші школи почнуть з обновками. Тому я усім вам дякую від імені сільської ради і зичу натхнення на нові проєкти. Хай ці перемоги надихають вас на ще більші здобутки для розвитку нашої громади. Чекаємо вас із новими проєктами!».

 

Переможниця конкурсу Світлана АНЕПІР висловила жаль з приводу того, що під час голосування жителі громади чомусь голосують тільки за ті проєкти, які стосуються безпосередньо їхнього села, тому така велика різниця в кількості набраних голосів за проєкти Маячки і Соколової Балки. «Дружнішими треба бути, відчути нарешті, що ми ж одна громада, і не затівати якесь безглузде суперництво, – говорила Світлана Василівна. – Якби кожен голосував за всі три проєкти, то й цього разу Маячка перемогла б і змогла б облаштувати комфортну паркову зону».

 

Переможець конкурсу Василь МАСЛЕЙ подякував керівництву громади за підтримку і допомогу в написанні проєктів. «Це важливо, коли тобі допомагають і вірять в тебе, то як тут не перемогти?» – зазначив Василь Васильович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь