A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ВДЯЧНІ ЗА УВАГУ І ДОПОМОГУ

Дата: 15.06.2021 14:35
Кількість переглядів: 204

Фото без описуДо адміністраторів нашої сторінки звернулася жителька Нехворощі Галина Семенівна ГАВРИЩУК з таким проханням:
«Хочу висловити щиру подяку працівникам Нехворощанського Центру надання соціальних послуг за їхню працю, за їхню увагу до нас, людей похилого віку. Мені періодично доводиться звертатися і до перукарки Аліни ЖОРНЯК, і до швачки Катерини КОТЕНКО, і вони завжди оперативно і якісно надають свої послуги. Так само працівник Геннадій ПОЛІШКО, який приходить до нас додому і, здається, вміє все: і траву покосити, і дерево обпиляти, і при потребі щось відремонтувати – завжди з розумінням наших проблем. Спасибі цим людям!

 

Окремо наша вдячність адмінперсоналу Центру, роль яких в організації такої роботи дуже велика. Приміром, коли у мене виникла потреба терміново з’їздити у Нові Санжари і я звернулася за допомогою до директорки Мирослави РОЖКО, то вона без зайвих зволікань надала соціальне таксі, а водій Шаміль РАДЖАБОВ звозив без нарікань.

 

Фото без описуТак само дякую керівництву громади за підтримку Центру НСП, який надає нам, людям похилого віку, такі потрібні послуги.

 

Якщо можна, розмістіть фото цих працівників Центру НСП, які мають благородне покликання відгукуватися на потреби односельців, приходити з допомогою до тих, хто її чекає.

 

Цю подяку зі мною розділяють усі мої сусіди – такі ж пенсіонерки, які теж вдячні працівникам Центру. Це Тамара Яківна ГОНЧАРУК, Олександра Микитівна АНТОНЕНКО, Наталія Іванівна СКЛЯР і Марія Петрівна ЧЕРКАС».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь