A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

16 червня відбулася зустріч голови громади Віктора Дубовича з жителями Соколовобалківського округу.

Дата: 20.06.2021 11:02
Кількість переглядів: 197

Фото без описуНа неї прийшло 26 чоловік. Першим виступив Іван Геращенко, який назвав себе «уповноваженим представником більшості жителів Соколової Балки, які доручили мені сказати все те, про що я зараз буду говорити». Отож він визначив теми для обговорення: «Перше – по Замулі, друге – по Полтавській газонафтовій компанії, третє – по школі й четверте – земельне».

 

За словами Івана Олександровича, призвідцем усіх негараздів на окрузі «є Володимир Замула, який усіх обікрав». Далі він довго і детально перераховував низку «протиправних дій, допущених Замулою відносно людей упродовж останніх двадцяти років».

 

Станіслав Деряга висловив обурення з приводу «збільшення штату заступників голови громади, на заробітну плату яких ідуть мільйони грошей». Віктор Дубович вкотре пояснив, що до виборів у штаті було 4 старости, заступник голови і два секретаря – ради та виконкому, тобто сім посад. Тепер чотири заступники і один секретар. Пройшли й інші скорочення, «але штат виконавчого апарату ще впорядковується, бо за пів року не можна вирішити абсолютно все, – говорив Віктор Олександрович. – Ми бачимо всі проблеми нашої громади і працюємо над ними. За останні сім місяців, завдяки злагодженій роботі заступників, нам вдалося додатково залучити до місцевого бюджету майже 15 мільйонів гривень – хіба це не результат? І зарплата у заступників не така висока, як про неї розказують, встановлена виключно в рамках законодавства».

 

Кілька присутніх чоловіків обурювалися з приводу того, що на Соколовобалківському окрузі знаходяться два дитсадки і два заклади культури. «Андріївський дитсадок існує тільки для відмивання Замулою грошей!» – стверджував Іван Геращенко. Однак на запитання В.Дубовича: «Які ваші пропозиції? Закрити дитсадок?», – присутні промовчали.

 

Збори теж завершилися без конкретних пропозицій щодо того, як вирішити названі І.Геращенком проблеми. Лише Анатолій Кравець висловився коротко: «Сільська рада повинна захищати права людей, найняти для того адвокатів, юриста і звертатися до суду!».

 

На тому зустріч завершилася. На ній були присутні заступниці голови громади Світлана Калініченко та Ольга Хоменко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь