A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

20 червня – ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Дата: 20.06.2021 11:08
Кількість переглядів: 410

Дорогі наші медпрацівники! Всі ті, до кого кожний з нас звертається з моменту свого народження і протягом усього життя! Дозвольте нам від імені Нехворощанської об’єднаної громади, від себе особисто, привітати Вас у переддень Вашого професійного свята! Прийміть слова глибокої вдячності за Вашу благородну працю, за Ваші теплі, надійні руки, які надають нам радість одужання, а значить і радість життя, за Вашу відданість своїй справі.

 

День медичного працівника України – світле свято наших лікарів, фельдшерів і медсестер, водіїв «невідкладної допомоги», санітарок і лаборантів, тобто усіх тих, хто охороняє здоров’я жителів громади. У медицині немає другорядних професій – від кожного з Вас, від Вашої уваги, Вашого терпіння, Вашої самовіддачі, залежить життя багатьох людей. Ви їх рятуєте від хвороб, лікуєте, ведете профілактичну роботу, Ваша робота не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості. І за це Вам велика вдячність, шановні «люди в білих халатах»! Ми пишаємося кожною людиною, причетною в нашій громаді до медицини.

 

Ми розуміємо, наскільки нелегко Вам працюється в умовах реформування галузі, але віримо, що настануть кращі часи, коли для Вас будуть і гідна зарплата, і достойні умови праці. Зокрема, у Нехворощі завдяки підтримці народного депутата Костянтина КАСАЯ триває реконструкція приміщення для майбутнього закладу охорони здоров’я, який, сподіваємось, задовольнятиме мінімальні потреби нашого населення у медичних послугах.

 

Щиро бажаємо усім, хто турбується про здоров’я і життя громадян, бадьорості духу, завзяття, творчої наснаги та гарного настрою! Хай праця завжди приносить Вам моральне і матеріальне задоволення! Нехай здійснюються мрії й задуми, а віра та оптимізм будуть вірними супутниками на все життя!

 

Прийміть від нас музичний дарунок!

 

З повагою –
голова громади Віктор ДУБОВИЧ,
заступники голови громади
Ольга ХОМЕНКО
Зоя КОРОЛЕНКО
Світлана КАЛІНІЧЕНКО
Микола ЗАВЕЗЬОН

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь