Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ШАНОВНІ МЕДИКИ НЕХВОРОЩАНСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 20.06.2021 11:10
Кількість переглядів: 285

Фото без описуЩиро вітаю Вас із професійним святом — Днем медичного працівника!
Професія медика є однієї з найшляхетніших, адже Ви оберігаєте найцінніший дар, дарований Всевишнім, – людське життя! У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх.

 

Вдень і вночі Ви поруч, аби вчасно допомогти хворому. Хоча в суспільстві медичну галузь оцінюють по-різному: від шанобливої вдячності до найжорсткішої критики, та попри все, Ви гідно виконуєте свій професійний обов’язок. І хоч сьогодні відбувається кардинальне реформування галузі, вірю, що не зважаючи на всі труднощі та перешкоди, нам вдасться збудувати ефективну систему охорони здоров’я, яка гарантуватиме пацієнтам якісну й доступну медичну допомогу, а медикам – належний соціальний статус і рівень оплати праці. Першим кроком до цього є відродження Нехворощанського медичного закладу, що для мене особисто як народного депутата є справою честі. Вірю: мине небагато часу і ми святкуватимемо відкриття цього закладу. До цього прагне керівництво вашої громади, цього чекаєте Ви і Ваші односельці.

 

Щиро вдячний всім медикам – ветеранам галузі й нинішнім лікарям, фельдшерам, медичним сестрам, акушерам і санітаркам, лаборантам і господарським та адміністративним працівникам, всім, хто працює в наших медзакладах і аптеках, хто несе почесну вахту на сторожі здоров'я і життя громадян, – за милосердя, доброту й щедрість душі; за те, що лікуєте не тільки тіло, а й душу, даючи надію на зцілення!

 

Зичу Вам міцного здоров’я, радості, родинного затишку, великого людського щастя, злагоди в родинах та непохитної відданості обраній професії. Нехай здійснюються мрії і задуми, віра та оптимізм будуть вірними супутниками в житті, а праця завжди приносить радість і задоволення. Божого Вам усім благословення та успіхів на професійній ниві! І дай вам Боже, щоб у боротьбі із хворобами Ви завжди виходили переможцями!
А ще і медиків, і всіх жителів Нехворощанської громади вітаю зі світлим святом Трійці. Бажаю зустріти цей величний і радісний день з добрими надіями, з вірою та впевненістю у щасливе майбуття! Нехай Господь зішле на нашу Україну спокій та добро!

 

З повагою – народний депутат України
Костянтин КАСАЙ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь