Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ПОБІЛЬШАЄ ТЮЛЬПАНІВ У ГРОМАДІ

Дата: 24.06.2021 20:55
Кількість переглядів: 211

Фото без описуЩедрий подарунок зробила для земляків Тетяна Павлівна ДАВИДЕНКО, яка народилася і виросла у Нехворощі, але вже давно мешкає у Нових Санжарах. Днями вона звернулася до керівництва нашої громади: «Читаю в Інтернеті, як ви дбаєте про благоустрій, як оновився ваш парк, скільки тепер квітників у моєму рідному селі! Знаю, що навесні ви просили односельців поділитися насінням та саджанцями квітів, щоб їх висіяти і висадити у громадських місцях. В ту пору починали розквітати тюльпани, які я дуже люблю і яких у мене багато – різнобарвних і повноквітних, різних сортів, у тім числі є крупні голландські. Тепер, коли вони відцвіли, хочу поділитися з нехворощанами цибулинами цих чудових рослин. У вересні їх треба буде висадити, а наступного року навесні вони порадують вас неповторним цвітінням».

 

Невдовзі після того Тетяна Павлівна передала у Нехворощу кілька кілограмів цибулин! Їх уже поклали на зберігання до початку осені.

 

Керівництво нашої громади, працівники відділу благоустрою, всі нехворощани щиро дякують Тетяні Давиденко за такий щедрий подарунок землякам. Завдяки Вам, Тетяно Павлівно, Нехвороща стане ще кращою, бо в ній будуть і Ваші квіти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь