A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

«Перевозити сіно до села тією дорогою дуже проблемно» – бідкалися люди.

Дата: 25.06.2021 21:01
Кількість переглядів: 246

Фото без описуСвого часу на сходці села близько тридцяти шедіївців звернулися до заступника голови громади Миколи ЗАВЕЗЬОНА з проханням відремонтувати місток і замостити дорогу, що веде на луки до сінокосів. «Бо перевозити сіно до села тією дорогою дуже проблемно» – бідкалися люди.

 

«На це прохання відгукнулося керівництво громади і надало нам комунгоспівську техніку – бульдозер і два трактори з причепами, – розповідає Микола Анатолійович. – З колишньої колгоспної ферми, що в центрі села, ми брали будівельне сміття та биту цеглу і майже тридцять причепів завезли й замостили проблемні місця на дорозі. А наші депутати Микола Володимирович МОШУРА та Олександр Петрович РОМАНЕНКО особисто власним інструментом два дні ремонтували дерев’яний місток, не рахуючись з особистим часом. Проте жоден з односельців, хто найбільше вимагав ремонтувати місток, не прийшли допомогти, хоча всіх ми повідомляли про ці роботи й запрошували взяти участь у толоці. Але толоки, на жаль, не вийшло… більше того, дехто ще й нарікав, що ми на два дні зупинили рух по місткові».

 

«Я особисто дякую нашим депутатам за ініціативу та особисту участь у впорядкуванні дороги, - продовжує Микола ЗАВЕЗЬОН. – А також водієві бульдозера Руслану РАДЖАБОВУ і трактористам Сергію ШКИЛЮ та Якову ЗІНЧЕНКУ, які працювали навіть в обідню перерву, аби пошвидше впоратися з визначеним обсягом робіт. Хоча їх ще треба продовжувати на цій ділянці дороги, тому сподіваюсь, що наступного разу шедіївці не проігнорують і вийдуть на толоку».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь