A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

І ПРАЦЮВАЛИ, І ВІДПОЧИВАЛИ

Дата: 25.06.2021 21:13
Кількість переглядів: 204

Сьогодні з ініціативи голови громади Віктора ДУБОВИЧА працівники сільської ради та відділу благоустрою вийшли на впорядкування двох пляжів села. Почали з того пляжу, що зветься «дитячим». Тут кілька років не наводився порядок, тож довелося упродовж двох годин не тільки вигрібати траву та збирати сміття, а й вирубувати кущі акації, що пишно розрослися з обох боків при вході на пляж. Крім того, викосили частину болотяної трави і вигребли дно прибережної зони, завезли два причепи піску. Допомогти прийшла голова ради ветеранів Тетяна Анатоліївна КИРИЧЕНКО, яка особисто просила звернутися до дядечків і тіточок, які люблять відпочивати біля води із «звеселяючими» напоями: «будь ласка, відпочивайте на центральному пляжі, де для вас є столики й мангали, а цей пляж залиште дітям! Будемо вдячні вам за розуміння».

 

Потім усі дружно переїхали на пляж «Галактика» де так само вигребли кілька днів тому скошену траву і вирішили не палити її, а відвезти людям – тим паче, що вийшла гарна копичка запашного сіна. Депутат СТГ Сергій ХОМЕНКО завіз пісок, аби відпочивалося на воді більш комфортно. Зібрали все сміття, яким був щедро засіяний периметр території.

 

Річка Оріль – гордість багатьох сіл, у тім числі й Нехворощі. Сюди, на «Галактику», їдуть навіть із сусідніх громад та з Дніпропетровщини, аби посидіти за столиками, відпочити на воді. Таким чином, ці місця стали візитівкою нашого села і тепер, напередодні Дня молоді та Івана Купала, вони більш впорядковані й привабливі. Сподіваємось, такими вони зоставатимуться до кінця пляжного сезону, люди цінуватимуть працю тих, хто піклується про облаштування для них таких місць.

 

Дружно попрацювавши до 15-ї години під неймовірною спекою, перейшли до другої частини «культурної програми». Доки водій сільради Анатолій ШИЙКА готував смачнючу шурпу і смажив шашлики, дехто встиг покататися плесом Орілі на моторному човні, знайшлися і бажаючі скупатися. Потім працівники сільради і відділу благоустрою сіли за стіл, як заведено в людей після дружної роботи.

 

Від імені колективів сільської ради та відділу благоустрою висловлюємо вдячність усім, хто взяв участь у толоці, а Віктору Олександровичу Дубовичу – за ініціативу провести цей «суботник», під час якого і добру справу для села зробили, і відпочили.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь