Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЧЕРВЕНЬ – ПОРА ВИПУСКНИХ ВЕЧОРІВ

Дата: 25.06.2021 23:20
Кількість переглядів: 273

Фото без опису25 червня атестати зрілості одержали шестеро випускників Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. А 26 червня героями урочистостей будуть семеро випускників Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіків Левицьких та дванадцятеро – опорного закладу «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.».

 

Випускний вечір – урочисте, радісне та водночас хвилююче свято, особливо для вас, шановні випускники. Бо це свято найкращої пори в житті людини – свято юності! Ви вже стоїте на порозі дорослого життя, дорога до якого починається зі школи. Шкільні роки – це найяскравіша та найбільш наповнена приємними спогадами та новими відкриттями пора, пора великих сподівань. Тут вас навчили бути щирими, самостійними, відповідальними, чуйними. Навчили дружити, відстоювати свою думку, любити науку, дбайливо ставитися до знань, тобто дали основу того, без чого неможливо стати справжньою Людиною. І ось настав той час, коли ви залишаєте рідну школу. І все, що вас чекає у дорослому житті, тепер залежить тільки від вас самих. Попереду – нові вершини та досягнення, а також цікаве і водночас непросте самостійне доросле життя. Тож хай здобуті знання та вміння будуть тим безцінним багатством, яке слугуватиме вам усе подальше життя. Пам’ятайте, що ваші успіхи – це вища нагорода тим, хто роками навчав вас мудрості, добру та любові.

 

Не менш хвилюючий цей день для батьків нинішніх випускників. Разом із своїми дітьми ви пройшли цей непростий шлях, підтримували їх, допомагали їм, ділили всі переживання і раділи успіхам.

 

Щира подяка усім педагогам за невтомну працю, любов до дітей, за непохитну віру в кожного учня, за розуміння, підтримку і за безцінний багаж знань.

 

Шановні випускники! Перед вами відкриваються тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Роки вашого навчання у школі були сповнені цікавих учнівських турбот, відкриттів, іноді розчарувань, але найбільше — великих сподівань. У школі все було вперше: перші вчителі, перші досягнення, перші друзі. Тож не забувайте і будьте вдячні своїм наставникам за їхню любов і турботу, за здобуті знання та добрі поради, а своїм батькам — за підтримку. Бажаємо вам, дорогі випускники, успіхів, здійснення усіх задумів. Хай щасливим буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Мирного неба, міцного здоров’я вам, невичерпних творчих сил, натхнення та віри в краще майбутнє. Використовуйте кожну можливість, яку дарує вам доля. Хай здобуті вами знання та вміння стануть запорукою успішного майбутнього нашого рідного краю та всієї України!

 

З повагою –
голова громади Віктор ДУБОВИЧ
заступники голови громади
Ольга ХОМЕНКО
Зоя КОРОЛЕНКО
Світлана КАЛІНІЧЕНКО
Микола ЗАВЕЗЬОН

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь