Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ВИПУСКНИЙ У НЕХВОРОЩІ

Дата: 27.06.2021 14:44
Кількість переглядів: 280

Фото без описуВін зібрав на подвір’ї навчального закладу багатьох односельців, учителів та ветеранів педагогічної праці, а також найголовніших учасників заходу – дванадцять випускників, для яких випускний вечір – та невидима, проте відчутна межа в житті, за якою назавжди зостається безтурботне дитинство.

 

Привітати героїв цього дійства прийшли керівник закладу Тетяна ГРИЦАЙ, котра вручила свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти; класний керівник Тетяна СОЛОДОВНИК, перша вчителька Валентина ЖОВТА. Усі вони бажали своїм вчорашнім учням здійснення мрій, великих життєвих досягнень, вірних друзів та мудрих наставників.

 

«Я думаю, що все у вас вийде і все буде добре, – говорив, звертаючись до випускників, В.Дубович. – Завтра ви стаєте на нову сходинку життя і завтра перед вами буде багато дверей, з-поміж яких вам належить самостійно вибрати і відкрити найголовніші для себе двері, за якими буде та дорога, якою підете в майбутнє. Тож вдалого вам вибору! Хай одержані в рідній школі знання допомагають вам у цьому».

 

Фото без описуВід імені усіх батьків до винуватців свята звернулися Валентина РУДЕНКО та Анатолій ГАМАЛЯ, які також зичили, щоб на обличчях уже дорослих дітей були посмішки, а в серцях – любов; здобути улюблену професію і знайти хорошу роботу. «Не забувайте рідного села і свою школу, яка дала вам путівку в життя. Упевнено йдіть вперед! Повертайтеся додому, де вас люблять і чекають. Будьте вдячними вчителям, які з вами ділилися знаннями і одинадцять років турбувалися про вас. Хай завжди з вами буде Ангел-охоронець» – говорила Валентина Василівна. Анатолій Павлович додав: «Хай ваше життя буде яскравим і багатим на кольори веселки, де червоний колір – це міцне кохання, помаранчевий – радість дружніх стосунків, жовтий – тепло близьких, зелений – достаток і впевненість у завтрашньому дні, блакитний – мир і спокій на душі, синій – чесність та відданість, а щоб ви мали можливість розслаблятися – хай інколи вам усе буде фіолетово!».

 

Зі словами вдячності підходили до мікрофонів і випускники. Потім вони закружляли у танці, що став для них останнім шкільним вальсом…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь