A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ДЯКУЄМО ЗА ДОПОМОГУ!

Дата: 30.06.2021 23:03
Кількість переглядів: 246

Фото без описуМи вже розповідали, що голова правління ПрАТ «Полтавський ГЗК» Віктор ЛОТОУС відгукнувся на прохання керівництва нашої громади і безкоштовно надав тисячу тонн щебеню для ремонту наших доріг. Завдяки цьому в Нехворощі на вулиці Шевченка, де до цього була грунтівка, з’явилося щебеневе покриття протяжністю до семисот метрів. Перед тим дорогу тут вирівняли екскаватором. Варто зауважити, що рік тому тут планували прокласти асфальт за 2 млн. 500 тис. грн., а на щебеневе покриття витратили 50 тис. грн. «Таких вулиць у нас багато, і поступово будемо їх ремонтувати, – коментує голова громади Віктор ДУБОВИЧ. – Звісно, краще мати асфальтівку, але ж сьогодні це велика розкіш, і з огляду на дефіцит бюджету доводиться розпоряджатися коштами раціонально. Тут не курсує шкільний автобус, і для жителів цієї вулиці такої дороги вистачить не на один рік. Якщо вони її берегтимуть. В цілому шар щебеню сягає більше 10 сантиметрів, отож тверде покриття зберігатиметься довго».

 

«Того дня, коли тут вирівнювали грунт і засипали щебенем, я була за межами Нехворощі, тож коли повернулася, приємно здивувалася – нарешті матимемо нормальну дорогу! – коментує жителька вул. Шевченка Валентина КРУТЧЕНКО. – Розмовляла з багатьма сусідами, і всі дуже задоволені, що про нас подбали».

 

Подібна ситуація і на вулиці Шкільній, де засипали до двохсот метрів проїжджої частини, та в провулку Огородньому – там засипано до 150 метрів. «Бувало таке, що після дощу велосипедом не проїдеш і пішки калюжі не перескочиш, – каже житель вул. Шкільної Владислав ДІДЕНКО. – Як не радіти такій обновці?».

 

Сьогодні В.Дубович разом із заступницею Зоєю КОРОЛЕНКО та начальницею відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів Оленою ШИЙКОЮ оглянули названі дороги й оцінили якість проведених робіт (див. фото).
Дев’ять вантажівок-тридцятитоннок привезли щебінь і в село Лівенське. «Але ми його поки що висипали в одну купу, потім будемо розвозити на вулиці й проводити ямковий ремонт, – каже заступник голови громади Микола ЗАВЕЗЬОН. – У найбільш складних місцях спочатку зробимо основу з будівельних відходів, які братимемо на залишках колишніх колгоспних ферм, потім зверху засипатимемо щебенем. Нам обіцяють допомогти в цьому наші фермери, але зараз у них «гаряча пора». Як закінчать літні польові роботи, візьмемося за дороги на сільських вулицях».

 

А ось у Соколовій Балці, куди завезли десять вантажівок щебеню, відремонтували дорогу до кладовища у с. Світлівщина, засипали на вулиці Зарічній та біля парку в с. Андріївка, а також на вулицях Миру, Степовій, Квітковій і провулках Ромашковому та Фіалковому в Соколовій Балці. Про це розповіла заступниця голови громади Світлана КАЛІНІЧЕНКО.

 

– Хочу ще раз підкреслити, що без допомоги Віктора ЛОТОУСА ми не зробили б такий обсяг доріг у нашій громаді, – додає Віктор ДУБОВИЧ. – Звичайно, відремонтували далеко не всі дороги, які потребують твердого покриття. Я розумію, що всім хочеться бачити біля свого двору нормальну дорогу, тому будуть і нарікання, але за одним разом всього не зробиш, головне – почати. Отож від імені всієї громади дякуємо Віктору Вікторовичу за таку відчутну допомогу. Приємно було спілкуватися з ним, приємно також, що він відгукнувся на наше прохання дуже оперативно. Спасибі йому за це».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь