A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

РОБОТИ ВИКОНАНО НА 70 ВІДСОТКІВ !

Дата: 30.06.2021 23:06
Кількість переглядів: 182

Фото без описуРеконструкція приміщення колишньої нехворощанської лікарні ведеться безперервно завдяки народному депутату Костянтину Івановичу КАСАЮ Konstantin Kasai, який особисто переймається цими питаннями. Він неодноразово бував у нашому селі, на цьому об’єкті, і для проведення робіт особисто посприяв виділенню державної субвенції в сумі 10 мільйонів гривень. На сьогодні вже надійшли й освоюються 5 мільйонів 274 тис. грн. «Ми постійно відчуваємо підтримку народного депутата, – каже голова громади Віктор ДУБОВИЧ. – Ми бачимо, що він реально переймається нашими проблемами. Це справді заслуговує на велику вдячність, адже тепер ми упевнені, що невдовзі відкриємо наш центр надання медичних послуг».

 

«Так, уже виконано щонайменше 70 відсотків із запланованого обсягу робіт, – підтверджує виконроб Микола МАСЛІЙ. – Наша бригада тут працює з осені минулого року і за цей час ми повністю замінили дах, провели демонтаж внутрішнього та зовнішнього облицювання стін, окремих внутрішніх перегородок, стелі, підлоги тощо. На даний час цілком завершено будівництво нових перестінків у будівлі, відповідно до проєктної документації. Також завершено штукатурку стін всередині приміщення, збудовано внутрішні системи опалення, водопостачання й каналізації. Замінено всі вікна. Нині завершуємо зовнішнє утеплення стін – ці роботи вже йдуть до завершення. Потім візьмемося за облаштування п’яти ганків зі світлопрозорих конструкцій, з них четверо матимуть пандуси. Далі – електротехнічні роботи і внутрішнє оздоблення (встановлення міжкімнатних дверей, шпаклювання, фарбування, укладання кахельної плитки, встановлення радіаторів опалення і сантехніки, тощо. Також благоустрій території: тротуари, автостоянка, місця для майбутніх квітників. Але це вже не такі складні роботи, як у підготовчий період, нині все йде набагато веселіше. Тому за умови вчасного фінансування ми до початку осені впораємося з усім об’ємом, який нам було визначено, і запевняю вас: лікарню матимете кращу, ніж первісно передбачалося в проєкті реконструкції. Бо проєкт зараз коригується, аби все було не просто надійно, а й виглядало по сучасному і красиво, щоб фасад цієї споруди був архітектурно привабливим».

 

Фото без описуКерівник СТГ Віктор ДУБОВИЧ додає: «Фінансування – це основне, що може сприяти оперативному і якісному проведенню реконструкції. За пів року ми виконали, на перший погляд, неймовірний обсяг робіт. Приміщення колишньої лікарні тепер не впізнати, і далі воно змінюватиметься ще стрімкішими темпами, бо вже триває оздоблення стін. Я пишаюсь тим, що нам вдається реалізувати цю амбітну мету – відродити медичний заклад. І пишаюсь, що у нас є такий депутат, як Костянтин Іванович КАСАЙ. Без найменшого перебільшення скажу, що аби не його фінансова допомога, нам би було вкрай важко зробити те, що вже зроблено, адже знайти необхідну суму в місцевому бюджеті ми не змогли б. Тому, користуючись нагодою, від імені усіх жителів громади хочу висловити Костянтину Івановичу велику вдячність за небайдужість, за розуміння, за підтримку, за допомогу у вирішенні наших проблем, за співпрацю в розбудові територіальної громади. Упевнений, що до моїх слів приєднаються і жителі сусідніх громад, які в майбутньому, як і до цього, користуватимуться послугами нехворощанського медичного закладу. Хай і в нас, і в нашого народного депутата будуть успіхи у всіх справах!».

 

Отже, відкриття медзакладу наближається з кожним днем. Уже немає сумніву, що нехворощани дочекаються такого свята, бо вже більша половина запланованих робіт – позаду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь