A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Поздоровили з поважною життєвою датою

Дата: 04.07.2021 20:32
Кількість переглядів: 283

Фото без описуЛідія Степанівна ШЕВЧЕНКО народилася у Світлівщині в багатодітній сім’ї – у батьків було дев’ятеро дітей. Тож усі виростали в роботі. Лідія теж, закінчивши чотири класи місцевої початкової школи, подалася в колгосп свій хліб заробляти. Спочатку різноробочою, а в 1954 році їй доручили групу з 12 корів, і кожну треба було щодня тричі вручну видоїти. Потім прийшла механізація, що полегшила жіночу працю. Так день за днем – аж до 2002 року, коли вийшла на заслужений відпочинок. Відтак не важко підрахувати, що Лідія Степанівна відпрацювала на колгоспній фермі 48 років – практично без відпусток, лише іноді перепадали вихідні.

 

У 1958 років вийшла заміж і удвох з чоловіком збудували дім, виростили сад і двох доньок, діждали двох онуків і двох правнуків. На жаль, торік Микола Макарович відійшов за Вічну межу, тому Лідія Степанівна зосталася сама. На подвір’ї є невелике господарство, за хатою – город, тож є біля чого клопотатись.

 

Але сьогодні тут багатолюдно: з’їжджаються і сходяться рідні, щоб привітати Лідію Степанівну з 85-річчям. Завітали до ювілярки і заступниці голови нашої громади Світлана КАЛІНІЧЕНКО та Зоя КОРОЛЕНКО, поздоровили з поважною життєвою датою, передали вітання від голови СТГ Віктора ДУБОВИЧА, бажали ще довго-довго залишатися такою ж бадьорою, веселою, життєрадісною, не коритися рокам і щодня радіти донькам, онукам і правнукам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь