A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

НІЧКУ НЕ СПАЛА, НЕХВОРОЩА СВЯТКУВАЛА…»

Дата: 08.07.2021 15:15
Кількість переглядів: 213

Учорашній вечір зібрав на центральному пляжі Нехворощі багатьох людей – учасників купальського театралізованого дійства, аматорів художньої самодіяльності з Нехворощі та Соколової Балки і, звісно ж, найбільше – глядачів, які прийшли подивитися, послухати, хороводи поводити, через купальське вогнище пострибати, шашликами та іншими смаколиками поласувати.

 

А перед тим директор сільського комунгоспу Григорій БАЛАНА подбав про благоустрій пляжної території, сюди завезли купи свіжого піску (трактористи Денис КАРАКУЦЯ та Сергій ШКИЛЬ). Працівники відділу благоустрою подбали про освітлення території, перевезли музичну апаратуру та інші декорації. А працівниці назбирали польових квітів та прибрали територію, побілували дерева. Наталія ФЕТЬКО надала тюки соломи й сіна для фотозони, яку оформили працівниця виконкому Ірина ЗІНЧЕНКО та методист Будинку дитячої та юнацької творчості Олена ІОПА. До речі, Олена Миколаївна виявила ініціативу й добровільно прийшла допомогти, аби все виглядало сучасно й креативно, виготовила букети для фотозони і допомогла оновити малюнок Русалки.

 

Глядачі залюбки фотографувалися на величезному «дивані» з тюкованого сіна, встеленому вишитими рушниками, та на справжньому рибальському човні, уквітчаному польовими рослинами (його надав працівник школи Василь ДЕРЯГА). Пильно стерегла це «добро» голубоока красуня-Русалка, що дивилася на присутніх з великої картини. Словом, усе створювало Іванокупальську атмосферу і відповідний настрій.

 

Дуже приємним був той факт, що цього разу на святкування у Нехворощу приїхали не тільки жителі сусідніх сіл громади, а й гості з Драбинівки та Нових Санжар, з Гупалівки і Чернеччини, а однією з ведучих програми була Інна БРЕДУН з Малої Нехворощі.

 

Дякуємо всім, хто взяв участь в організації театрально-концертної програми, головним натхненником якої була директор сільського Будинку культури Ірина ДЯЧЕНКО. Організаторам торгівлі, завдяки яким люди могли поласувати морозивом, напоями, шашликами. Також тим, хто допоміг організувати захід чи прийшов подивитися на нього, підтримати наших артистів. Усі старалися, тому свято вийшло веселим, радісним. Хто бачив усе на свої очі – може це підтвердити, а кому не довелося побувати на березі Орілі – тим пропонуємо переглянути короткий відеозвіт про Купальське дійство у Нехворощі. Яке, до речі, продовжилося молодіжною дискотекою і тривало майже до другої години ночі.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь