A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Весело й багатолюдно пройшло святкування Івана Купала в парку с. Лівенське

Дата: 08.07.2021 15:45
Кількість переглядів: 373

Фото без описуВесело й багатолюдно пройшло святкування Івана Купала в парку с. Лівенське, бо до лівенчан приїхали не тільки жителі сусідніх сіл, а й сусідніх громад, аби разом відпочити, подивитися концертну програму, взяти участь в купальських дійствах. Для того навпроти літньої естради нарядили Марену, встановили купальське дерево, запалили купальське багаття.

 

З традиційним народним святом присутніх привітав заступник голови громади Микола ЗАВЕЗЬОН. Від імені голови СТГ Віктора ДУБОВИЧА, депутатів та виконкому він бажав усім піднесеного настрою. А він і справді був на висоті, бо чудові концертні номери показали гурт «Калина», гурт «Дикий мед», дитячі художні колективи, і їх виступи супроводжувалися дружніми аплодисментами глядачів.

 

Захід видався цікавим, бо для того доклали багато зусиль директор місцевого Будинку культури Наталія НЕЧАЙ, художній керівник Світлана ЗЕЛЕНСЬКА, а також активні учасниці художньої самодіяльності Наталія ДЗЮБА, Світлана ЛИСЕНКО, Ольга КУЦЕНКО. Допомогли підготувати територію працівники благоустрою Денис БАРАНОВСЬКИЙ, Надія БУГЕРА, бібліотекарка Світлана ЗАВЕЗЬОН та інші.

 

Приємно було бачити велику кількість дітей на святкуванні, які стрибали через купальське вогнище, брали участь у хороводах навколо Марени, розважалися на дитячому майданчику.

 

Велика подяка усім організаторам та глядачам свята за те, що ми – одна громада, уміємо дружно працювати і змістовно відпочивати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь