Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ВАЖЛИВО! ЗВЕРНЕННЯ ДО ВСІХ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Дата: 31.07.2021 09:19
Кількість переглядів: 339

Фото без описуДля забезпечення сприятливого екологічного та санітарного стану сіл громади, збереження здоров'я і зменшення захворюваності людей на алергійні хвороби, Адміністративна комісія виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради СТАВИТЬ ВИМОГУ перед усіма жителями громади про необхідність ДО 15 СЕРПНЯ В ОБОВ’ЯЗКОВОМУ ПОРЯДКУ:

 

1. прибрати сміття та викосити карантинні бур’яни поблизу своїх садиб та офісів, на прилеглих і закріплених територіях;

 

2. обрізати гілки дерев, що ростуть біля дворів і можуть перешкоджати руху на проїжджій чи прохідній частині вулиць;

 

3. впорядкувати покинуті двори, знищити на їх території бур’яни і прибрати смітники (у першу чергу це стосується тих, хто обробляє городи біля покинутих дворів).

 

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Після 15 серпня Адміністративна комісія здійснюватиме рейди-огляди усіх вулиць та сіл нашої громади з метою виявлення порушень правил благоустрою територій населених пунктів. Під час цих рейдів проводитиметься ФОТОФІКСАЦІЯ та ВІДЕОФІКСАЦІЯ таких порушень для оприлюднення на інформаційному сайті в мережі Інтернет.

 

Крім того, порушники правил благоустрою викликатимуться на засідання Адмінкомісії для розгляду справ щодо їх притягнення до адміністративної відповідальності.

 

Нагадуємо, що відповідно до ст. 12 Закону України «Про карантин рослин», землекористувачі та власники земельних ділянок ПОВИННІ ВИКОНУВАТИ фітосанітарні правила та здійснювати фітосанітарні заходи у межах прилеглих та закріплених територій, сприяти проведенню карантинних заходів. А відповідно до ст. 152 Адміністративного Кодексу України, жителі ПОВИННІ ДОТРИМУВАТИСЯ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ ТЕРИТОРІЙ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ.

 

ПРОХАННЯ передати дану інформацію сусідам, родичам та знайомим, які не користуються мережею Інтернет і можуть не прочитати це повідомлення.

 

З повагою до всіх - АДМІНКОМІСІЯ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь