A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Дата: 04.08.2021 09:32
Кількість переглядів: 426

Фото без описуТрадиційно щовесни, у переддень Великодня, ми йдемо прибирати сільські кладовища, впорядковувати могили рідних. А потім у багатьох випадках забуваємо про них до наступної весни. І місця вічного спочинку заростають травою, на них з’являється нове сміття зі штучних квітів, які ми самі ж туди принесли і які під сонцем вигоріли і втратили привабливість.

 

Тому звертаємось до вас із проханням знайти можливість і навідатись до могил рідних, викосити траву, прибрати сміття. Адже бригади з благоустрою не можуть впорядковувати окремі поховання, вони обкошують лише прилеглу територію.

 

Обкосивши могилу, не залишайте траву на місці, а тим більше не згортайте її до сусідньої могили. Винесіть У ВСТАНОВЛЕНІ МІСЦЯ для тимчасового збору сміття, які є біля кожного кладовища!

 

Шановні односельці! Пам’ятайте, будь ласка, що впорядкована могила Ваших родичів чи друзів – це ознака Вашої щирої любові й поваги до них. Тож навідуйтесь до цих могил не раз на рік, адже вони регулярно потребують Вашої уваги.

 

Вкотре закликаємо Вас не приносити на кладовища штучних квітів, які не прикрашають могили, а засмічують їх. В усьому світі давно відмовилися від такої практики і вважають штучні квіти ознакою «штучної», фальшивої поваги до померлих.

 

Дякуємо Вам за розуміння і за проведену роботу. Адже в нашій громаді впорядкованими повинні бути не тільки парки, місця масового відпочинку та громадські території, а й кладовища.
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь