A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗРОСТАЮТЬ МАЙБУТНІ ФУТБОЛІСТИ

Дата: 06.08.2021 22:45
Кількість переглядів: 408

Фото без описуДобре, коли в селі є база для занять спортом. Як у селі Андріївка – хай і не місце для проведення змагань професійного рівня, та все ж впорядкований завдяки депутату нашої громади Володимиру ЗАМУЛІ та місцевим ентузіастам сільський стадіон.

 

Віднедавна він став улюбленим місцем для тренувань жителя Соколової Балки Ростислава БІГАРІ – студента третього курсу факультету фізичного виховання Полтавського Національного педагогічного університету ім. В.Короленка.

 

«Якось підійшли до мене місцеві хлопчаки 9-10 років і попросили навчити грати в футбол, – розповідає Ростислав. – Я показав їм кілька простих вправ, як володіти м’ячем, пояснив правила гри, тощо. Відтоді все й почалося: тричі на тиждень ми проводимо тренування, хлопці дисципліновані й відповідальні. Якщо старатимуться, то незабаром складеться молода футбольна команда».

 

Нині заняття відвідують Матвій МАНУЙЛЕНКО, Діма ПУЗИР, Тімур СІМ’ЯН, Женя СЕВЕРИНЕНКО, Назар ГОРОБЕЦЬ, Богдан ГАЙКО. Тренування Ростислав проводить з власної ініціативи. «Для мене це теж корисна практика, бо викладач фізкультури – то моя майбутня професія», – каже він.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь