Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні голова громади Віктор ДУБОВИЧ відвідав село Маячка, де зустрівся з працівницями ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіків Левицьких.

Дата: 09.08.2021 21:14
Кількість переглядів: 373

Фото без описуЗараз територія закладу нагадує невеликий будівельний майданчик, адже тут почали прокладати тротуарні доріжки між корпусами, територію перед центральним входом теж викладуть сучасною плиткою. Водночас іде підготовка до будівництва внутрішнього туалету.

 

Голова цікавився наявністю парт для першокласників та одинадцятикласників, переговорив на цю тему з директором Василем МАСЛЕЄМ. У розмові йшлося і про шляхи здешевлення харчування учнів.

 

Територію школи Віктор Олександрович оглядав з начальником господарської групи відділу освіти Степаном ЧЕРЕВИКОМ.

 

Фото без описуПобував керівник громади і на спортивному майданчику, де встановлюються сучасні тренажери. Тут мова йшла про необхідність пофарбувати старі спортивні споруди, які ще придатні для використання, але вже багато років не бачили свіжої фарби.

 

Крім того, ще раз оглянув хід ремонту дороги до Маячки, поспілкувався з виконробом дорожньої бригади й особисто з ним проїхав до кінцевого пункту, де повинен завершитися цей ремонт. А це на виїзді з Маячки у бік села Канави.

 

Особливу увагу В.Дубович звертав на благоустрій населених пунктів, на впорядковані території чи наявність бур’янів. Це добре, що у нас земля така родюча і трава росте після дощів, наче гриби. Але на це не треба нарікати, а краще боротися з бур’янами, особливо з карантинними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь