A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

БУДЕ ПАРК МЕДИКІВ

Дата: 11.08.2021 22:37
Кількість переглядів: 599

Фото без описуНехворощани вже помітили, що на даний час не тільки продовжується реконструкція приміщення нехворощанського медичного закладу, де тривають внутрішні оздоблювальні роботи, а й змінила свій вигляд прилегла територія. Там, де кілька днів тому ще були залишки колишнього пологового відділення та два погреби для зберігання овочів, де росли старі акації – там тепер рівний майдан, спланований потужним бульдозером. Він же розрівняв територію і за приміщенням.

 

Потужну техніку для цього надало керівництво Полтавської газонафтової компанії. До того ж бульдозер працював безкоштовно, навіть не в рахунок соціальної угоди. Перед тим тут побувала інженерна група, яка визначила об’єм робіт, внесла свої пропозиції.

 

Таким чином ПГНК теж вирішила внести свою частку до цієї потрібної справи – відродження медзакладу, виявивши ініціативу взяти особисту участь у закладанні на цій території парку медиків. Восени працівники компанії разом з нехворощанами розіб’ють алеї й висадять тут молоді дерева, встановлять лавочки для відпочинку, тощо.

 

А перед приміщенням уже сьогодні будуються місця під квітники та передбачена проєктом автостоянка.

 

«Від імені нашої громади хочемо висловити подяку генеральному директору СП ПГНК Віктору Володимировичу ГЛАДУНУ, директору Служби безпеки ПГНК Василю Володимировичу КЛИМЕНКУ і головному інженеру Володимиру Миколайовичу ДМИТРИШИНУ за оперативно надану допомогу і за небайдужість до соціальних проблем нашої громади, – говорить голова СТГ Віктор ДУБОВИЧ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь