A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ТРЕНІНГ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА УКРАЇНИ

Дата: 13.08.2021 20:19
Кількість переглядів: 322

Фото без описуСьогодні у приміщенні Соколовобалківського будинку культури пройшов тренінг з надання першої допомоги. Відкрила його заступниця голови СТГ Ольга ХОМЕНКО, а провели інструктори Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Ліза СТОЛЯРОВА та Олег САВЄНКОВ. Участь у навчанні взяли 18 представників нашої громади – від навчальних закладів, центру надання соціальної допомоги та закладів культури. По закінченню шестигодинного тренінгу, кожен з його учасників одержав сертифікат міжнародного зразка, написаний українською та англійською мовами.

 «Тренінг спрямований на відпрацювання практичних навичок з надання першої допомоги, – коментує тренер Марина ЧЕРКАШИНА. – Для того ми привезли з собою манекени, обладнання, перев’язочні матеріали, тощо. Наша мета – навчити людей, як правильно діяти у ситуаціях, коли спеціалісти ще не доїхали до хворого, а йому потрібна термінова допомога. Тобто підвищити серед населення рівень знань з надання першої допомоги. Як правило, спочатку на місці пригоди опиняються прості люди, і нерідко саме від них залежить життя постраждалого, бо відлік іде на хвилини чи навіть секунди. Ми пояснювали, як до приїзду спеціалістів якщо не покращити стан хворого, то хоча б підтримати його, не допустити більшої загрози життю».

 

Фото без описуТренінг проходив у рамках Третьої літньої школи з першої допомоги, що почала діяти у Полтаві 9 серпня за участю міжнародних експертів. Сьогодні її учасники провели шість паралельних тренінгів для представників місцевих об’єднаних територіальних громад, у тім числі для Нехворощанської.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь